Gezicht bouwen met LEGO? Zo doe je dat

Een gezicht bouwen met LEGO? Kijkt naar de zesde aflevering van LEGO Masters en ontdek hoe je dat doet. Bjorn en Corneel accepteren de challenge van Kürt Rogiers en bouwen het gezicht van Brickmaster Bas Brederode na.

Voorwerpen nabouwen in 10 minuten

Bjorn en Corneel starten de nieuwe opdracht met een serieus voordeel aangezien zij vorige week als winnaar uit de bus kwamen: de brickmaster selecteerde verschillende voorwerpen die de bouwers in miniatuur moeten nabouwen in amper 10 minuten. Bjorn en Corneel mogen kiezen met welk voorwerp zij aan de slag gaan en mogen ook nog eens de overige toewijzen aan de andere duo’s. Ze kiezen voluit voor een polaroid fototoestel.

10 uur bouwen

Voor de tweede opdracht krijgen de deelnemers 10 uur de tijd (nieuwsgierig hoelang ze gemiddeld bouwen, klik hier): deze keer moet een grote versie van de apparaten gemaakt worden. Aan de buitenkant een realistische versie, aan de achterkant een dwarsdoorsnede ervan. Kürt Rogiers daagt Bjorn en Corneel, die een foto uit het polaroid toestel willen laten rollen, uit: waarom niet Brickmaster Bas op die foto zetten? Ze moeten dus zijn gezicht nabouwen met LEGO.

Challenge accepted

“Geniaal, maar ik ben wel niet zo goed in dotjes”, lacht Bilzenaar Bjorn. “Geen evidente uitdaging want ik moet Bas vanuit alle hoeken bestuderen zonder dat hij dat hij dat zelf opmerkt en het gênant wordt”. Challenge accepted. Alsof het er nog niet genoeg waren. 

Foto’s aflevering 6 LEGO MASTERS

Seizoen 2 LEGO MASTERS Nederland en België

Als je de berichten van VlaamsKijken op de voet volgt, dan heb je al gelezen dat er een tweede seizoen van LEGO MASTERS Nederland en België in ontwikkeling is. Op dit moment worden deelnemers voor seizoen 2 gezocht. Iets voor jou? Hier lees je hoe je je kunt inschrijven voor LEGO MASTERS.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 mei 2020 /