Volg GR5 wandelaars op Instagram

GR5 gaat morgen van start op Eén, maar is nu al te volgen via Instagram. Deze nieuwe reeks wordt namelijk regelmatig doorbroken door flash backs en beelden die personage Michiel (gespeeld door Boris van Severen) maakt voor zijn documentaire Looking for Lisa.

GR5 op Instagram

Michiel zien we voortdurend aan de slag met zijn camera om te filmen en getuigenissen op te nemen. Een soort film in de film dus. Michiel heeft hiervoor het Instagram-account (@looking.for.lisa), waarin hij tussentijds verslag uitbrengt van de tocht.

Behind the scenes beelden

Terwijl Michiel zijn documentaire Looking for Lisa draait, promoot hij het project op Instagram met exclusieve “behind the scenes” beelden. Het geeft de volgers een unieke inkijk in de personages en hun belevenissen, enkele dagen voor die op tv te zien zijn. Het GR5 account @looking.for.lisa is namelijk al sinds woensdag 4 maart actief of Instagram.

@looking.for.lisa

De liefhebbers van Instagram gaan hier van genieten; er worden namelijk niet alleen foto’s gedeeld, maar ook stories. Zo zie je vandaag (21 maart 2020) dat de dames op weg zijn naar het beginpunt van de GR5 in Hoek van Holland. In de eerste posts is Lisa (gespeeld door Indra Cauwels) gepresenteerd, waarna zelfs haar vermissingsposter in beeld komt. Echt levensecht. Een volgtip dus voor wie actief is op Instagram.

Ik kijk uit naar de volgende beelden. En ben nieuwsgierig naar hoe ze de combinatie tussen de tv-serie en social media blijven maken. Zal de documentaire Looking for Lisa misschien aan het eind van de reeks te zien zijn op IGTV. Zou best kunnen toch? Er wordt namelijk ook een boek bij de tv-serie GR5 uitgebracht.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 maart 2020 /