Axel Daeseleire en Kobe Ilsen bij Luk Alloo

Axel Daeseleire, Kobe Ilsen, Paul Jambers en vele anderen zijn vanavond te zien in de eerste aflevering van (h)ALLOOMEDIA met Luk Alloo. Over het opvallendste item uit de reeks – Camping Reumatiek – heb ik al een apart artikel geschreven. Dat kan zo maar eens voor een verrassing zorgen. Ik ben sowieso wel benieuwd naar het programma, want er gaan de aankomende weken heel wat Vlaamse acteurs en actrices voorbij komen verwacht ik.

Paul Jambers

“Evanna, maak u klaar voor een inspectie! We zoeken documenten, prostituées en drugs”. Met deze woorden enteren Luk Alloo en Paul Jambers in de eerste aflevering van het nieuwe (h)ALLOOMEDIA de Evanna, het schip van Gert Verhulst dat aangemeerd ligt in Oostende. Aan boord naast Gert en James Cooke, ook acteur Kevin Janssens en… Pascale Naessens. Er vloeit champagne, er zijn warme knuffels en Paul Jambers en Pascale zijn even opnieuw herenigd.

Paul Jambers en Luk Alloo bij Gert Late Night

Pascale Naessens

Voor Pascale heeft hij zelfs een nieuw tv-format bedacht. Met een zwarte blinddoek moet Pascale volledig op de tast en de geur één van haar eigen gerechten klaarmaken. Benieuwd of dat ook te zien zal zijn in Gert Late Night: De Movie.

Pascalle Naessens bij Luk Alloo

Kobe Ilsen

Verder gaat Luk Alloo op zoek naar het ideale tv-format voor Kobe Ilsen. Want die leading man heeft dit jaar geen eigen programma op tv. Luk test uit welk format echt op Kobe ligt te wachten. Wordt het Kobe bij De Wegpolitie? Meer Weer met Kobe? Kobe Kookt? Of brengt hij liever een erotisch programma?

Axel Daeseleire bij Luk Alloo

Axel Daeseleire

Axel Daeseleire moet zijn Vlaamse klassiekers bijschaven. Dat blijkt als hij ‘Luc Steeno’ zegt als Luk hem voorstelt aan … Jo Vally. Axel heeft een kunsttentoonstelling te promoten, Jo brengt een nieuwe single uit. Luc speelt de twee tegen mekaar uit in een spelletje Mensenkennis. De verliezer moet reclame maken voor de winnaar.

Over (h)ALLOOMEDIA

Luk Alloo – ook wel bekend als de snelste reporter van Vlaanderen – brengt in (h)ALLOOMEDIA op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv. Na jaren wil hij opnieuw een brug slaan tussen de verschillende media.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2019 /