Camping Reumatiek met Deborah Leemans

Camping Reumatiek met Deborah Leemans, Chiara Creemers, Aleksandra Jakobczyk, Jodie De Rycke en Monja Van de Veire… De dames hadden via social media natuurlijk al aangegeven dat ze iets spannends gingen doen. Maar het gaat niet om een nieuwe tv-reeks, waarin de dames die je kent uit programma’s als Love Island, Temptation Island en Ex on the Beach, bijvoorbeeld gaan acteren. Nee, Camping Reumatiek blijkt de eigen dating reality te zijn van Luk Alloo in het programma (h)ALLOOMEDIA.

Camping Reumatiek

In Camping Reumatiek probeert hij vijf sporthelden van toen te koppelen aan vijf schoonheden van nu. Samen moeten ze in duo in volgende afleveringen tegen mekaar kampen. Maar eerst moeten de vijf grijze monumenten in een speeddate de dames van hun kwaliteiten overtuigen.

Camping Reumatiek: sporthelden vs realitysterren

Sporthelden van weleer

Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck en Willy Steveniers zijn de sporthelden van weleer die deze uitdaging van Luk Alloo wel zien zitten. Waar je de heren van kent? Laten we de Vlaamse sportgeschiedenis in duiken.

Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Dedecker was een succesvolle judoka en judocoach; later is hij de politiek in gegaan.

Freddy De Kerpel

Freddy De Kerpel is voormalig Belgisch bokskampioen en was daarnaast in verschillende tv-programma’s te zien. Hij schreef daarnaast het boek Fit en gezond met Freddy De Kerpel.

Roger De Vlaeminck

Roger De Vlaeminck is een voormalig wielrenner en veldrijder. Op de weg haalde hij maar liefst 177 overwinningen. In de jaren zeventig was hij één van de beste renners in de klassiekers. De oplettende kijker zag hem ook voorbij komen in Geub.

Willy Steveniers

Willy Steveniers staat bekend als de Keizer van het Belgische basketbal. Ik heb eens een documentaire over hem gezien en het was ook zeker wel een enfant terrible. Hij wist mij met zijn documentaire in ieder geval te boeien, terwijl ik niks met basketbal heb. Ik ben dus heel benieuwd naar zijn rol in Camping Reumatiek.

Jan Boskamp

Johan Boskamp is voor de Nederlanders waarschijnlijk het bekendste, okay dan waarschijnlijk niet als Johan maar Jan Boskamp. De Nederlandse voormalig voetballer heeft het grootste deel van zijn carrière in België doorgebracht. Met zijn aanstekelijke lach is hij nog steeds een graag geziene gast op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Hij is vaste tafelgast bij Veronica Inside.

Luk Alloo met Camping Reumatiek

Realitysterren van nu

De dames zeggen je misschien wel meer. Althans mij wel. Realityprogramma’s als Temptation Island en Ex on the Beach zijn echt mijn guelty pleasure. En ook voor Love Island zat ik afgelopen seizoen voor de buis. Sterker nog: ik volg de dames ook via Instagram. Want ik vind dat hele fenomeen realityster en heel je leven zo open en bloot delen met heel Nederland en Vlaanderen razend interessant.

Deborah Leemans

Als je vraagt welke deelnemer van Temptation Island mij het meeste is bijgebleven dan scoort Deborah Leemans wel heel hoog. Dat heeft ze vooral te danken aan haar ex Tim Wauters die je ook wel kent als Timtation. Waar Deborah eerst de vrouw van zijn dromen was, daar ruilde hij haar tijdens het programma eigenlijk moeiteloos in voor de Nederlandse Cherish. Daarna zagen Deborah ook nog als Mrs. Universe Belgium. En nu dus in Camping Reumatiek.

Chiara Creemers

Chiara Creemers was zowel te zien in Temptation Island (als verleidster) en in Ex On The Beach: Double Dutch. In het dagelijkse leven heeft ze haar eigen schoonheidssalon in Antwerpen.

Aleksandra Jakobczyk

Aleksandra Jakobczyk – die naam zegt je misschien op het eerste gezicht niks. Maar als ik zeg Alex uit Love Island dan gaat er bij veel meer kijkers een belletje rinkelen. Samen met Denzel won zij uiteindelijk de eerste editie van dit programma. Ze droomt van een eigen bikinilijn voor vrouwen met grote borsten. En er schijnt interesse te zijn in een realityreeks waarin je haar en Denzel nu ziet.

Jodie De Rycke

Jodie De Rycke kwam het water uit als één van de exen in Ex On The Beach. Ze is daarnaast voormalig Miss Wellness Beauty Belgium en heeft haar eigen schoonheidssalon in Eke.

Monja Van de Veire

Monja Van de Veire zat in het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze is schoonheidsspecialiste. En is na haar deelname aan het veelbesproken programma voor mijn gevoel niet heel veel meer in de media te zien geweest.

Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe dit item gaat scoren. En of we de dames nog meer op tv gaan zien… Wie weet zitten er wel goede actrices bij, want dit datingelement kun je natuurlijk niet serieus nemen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2019 /