Gert Late Night: De Movie met sterrencast

Gert Late Night: De Movie kent een sterrencast. Met onder andere Kevin Janssens, Clara Cleymans, Leen Dendievel en Ann Swartenbroeckx gaat de eerste speelfilm van Gert Verhulst en James Cooke vast een succes worden.

Nu denk je misschien ‘is die van Vlaams Kijken helemaal zot geworden: een film van James Cooke en Gert Verhulst’. Over mij hoef je je geen zorgen te maken; het is weer een ludieke actie van de Studio 100-man en zijn sidekick. Aan het eind van het seizoen staat zelfs een heuse bioscooppremière op de planning.

Hert Vree Loate

Dit najaar start de talkshow als Hert Vree Loate. Zijn jacht Evanna – waarop de show wordt opgenomen – legt namelijk aan in Oostende. Hier vindt het filmfestival plaats, waarbij de mooiste en meest getalenteerde sterre van het witte doek afreizen naar de stad aan zee. Alle reden dus voor een ludieke stunt, want zo mag je Gert Late Night: De Movie natuurlijk wel omschrijven.

Scenario geheim

Over het scenario doen veel geruchten de ronde, maar dat blijft voorlopig een goed bewaard geheim. “James zijn lievelingsfilm is E.T. en die van mij The Sound of Music. Gert Late Night De Movie wordt dus ongetwijfeld een erg interessante combinatie”, aldus Gert Verhulst.  Wel zeker is dat er, aan het einde van het seizoen, een echte bioscoopremière op de planning staat en dat Gert en James voor een echte sterrencast kiezen.

Cast Gert Late Night – De Movie

De cast van Gert Late Night – De Movie bestaat uit Pascale Naessens, Kevin Janssens, Tourist LeMC, Christoff, Ann Swartenbroeckx, Piet Huysentruyt, Alex Agnew, Clara Cleymans, Annie Geeraerts, Jan Smit, Kristof Calvo, Jacky Lafon, Leen Dendievel, Luc Appermont, Siska Schoeters, Willy Sommers en Remco Evenepoel. “Met zoveel bekend volk op onze boot, kunnen we die kans toch niet zomaar laten liggen? Laat die OSCAR maar komen”, lacht James Cooke.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 september 2019 /