Uitdagingen in Beat VTM

Uitdagingen zat in Beat VTM. Maar welke Bekende Vlaming doet wat? En misschien nog spannender: tegen wie moeten Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Mathias Coppens, Freek Braeckman, Olga Leyers en Guga Baúl het opnemen? De kick-offaflevering vindt vanavond (maandag 2 september) plaats om 20.35 uur op VTM.

Vanavond wordt duidelijk welke 8 uitdagingen de volgende 100 dagen de agenda van de VTM-gezichten gaan bepalen in Beat VTM. De 8 gaan een speciale kamer in en krijgen te horen wie de ploeg uitdaagt met welke opdracht. Daarna is het aan de bekende gezichten om uit te vechten wie van hen welke uitdaging voor zijn of haar rekening neemt. De kick-offaflevering wordt bijzonder spannend. Want wie krijgt een uitdaging die bij hem past en wie niet?

Olijfolieworstelen met Guga Baúl

Dat Guga Baúl alvast niet echt warm loopt om te gaan olijfolieworstelen tegen Sander (28, Bilzen), is al geweten. “Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak.” Voor de rest van het VTM-team is het dus nog even nagelbijten. “Ik hoop dat ik niet gewond geraak”, aldus Freek Braeckman. “Of hooguit een klein beetje misschien.”

Extreme, fysieke uitdagingen

Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid? Eén voor één worden de opdrachten verdeeld tussen Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Mathias Coppens, Freek Braeckman, Olga Leyers en Guga Baúl. “Als we de foute keuze maken, gaan we op ons kas krijgen. En als er één ding is waar ik niet van hou dan is het op mijn kas krijgen”, stelt Koen. 

Voert angst de boventoon?

Wordt de uitdaging het vervullen van een oude kinderdroom of hun grootste nachtmerrie? Vast staat dat sommige bekende gezichten hun grenzen echt wel zullen moeten verleggen. In Het Lichaam van Coppens nam de angst van Mathias al eens de bovenhand, maar hoe gaat hij in Beat VTM om met zijn hoogtevrees? En krijgt Nathalie een uitdaging die helemaal indruist tegen haar claustrofobie? Of kan zij dankzij haar nieuwe levensstijl alles aan?

Kick-off Beat VTM, maandag 2 september 20.35 uur VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2019 /