Wie wint Beat VTM?

Wie wint Beat VTM? Worden het de VTM-sterren of zijn het toch de onbekende Vlamingen? We ontdekken het dit najaar.

Wie wint Beat VTM: BV’s of onbekenden?

Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers gaan in Beat VTM de uitdaging aan. Ze strijden tegen 8 onbekende Vlamingen. Wie lukt het om binnen 100 dagen een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen? Wie wint Beat VTM?

Guga Baúl: “De ‘Meskens’ worden geslepen, ik trek als een ‘Koene’ ridder ten strijde.”

Ongeziene strijd

In een ongeziene strijd nemen bekend en onbekend Vlaanderen het tegen elkaar op in een discipline die geen van beiden kent. Welke VTM-kop troeft zijn tegenstander genadeloos af? En welke onbekende Vlaming beats VTM?

Waar je het programma mee kunt vergelijken? In Vlaanderen had je bijvoorbeeld in 2014 Wauters vs. Waes, waarbij VTM en Eén tegen elkaar streden in persoon van Koen Wauters en Tom Waes. In Nederland heeft BNN veel van dit soort programma’s uitgezonden. Denk aan Katja Schuurman vs Bridget Maasland, maar ook Ruben Nicolai vs Sophie Hilbrand. In totaal zijn er van 2005 tot en met 2016 programma’s gemaakt waarin men de strijd tegen elkaar aan ging.

BV’s kijken uit naar start

De afgelopen tijd hebben we natuurlijk al de nodige berichten over dit programma geplaatst. Je kunt daarin lezen hoe de BV’s (Bekende Vlamingen) uit kijken naar de start van dit programma. Benieuwd klik dan hieronder door op de onderstaande berichten.

Alles over dit programma lees je op de VTM-website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /