Mathias Coppens, Natalia en Freek Braekman in Beat VTM

Mathias Coppens, Natalia en Freek Braekman zijn de laatste BV’s die het team van Beat VTM compleet maken. Dit najaar worden zij uitgedaagd door onbekende Vlamingen.

VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman, zangeres Natalia en presentator/acteur Mathias Coppens bijten zich binnenkort vast in een compleet nieuwe discipline. Dat doen ze samen met Koen Wauters, Nathalie Meskens, Guga Baúl, Kürt Rogiers en Olga Leyers. Het zijn 8 volstrekt onbekende Vlamingen die de VTM-gezichten uitdagen om in 100 dagen tijd meester te worden in die discipline. Kunnen de onbekende Vlamingen team VTM verslaan?

Freek Braekman

Freek Braeckman kondigde zijn deelname al in primeur aan in het VTM NIEUWS, dat hij zelf presenteerde. “Of ik ‘neen’ had kunnen zeggen tegen iemand die vraagt: ‘Durf je voor een programma iets totaal nieuws te leren in 3 maanden tijd’? Natuurlijk niet”, klinkt het bij Freek Braekman. “Ik ben ooit journalist geworden, juist omdat ik zo nieuwsgierig ben. En omdat ik me vaak genoeg afvraag: zou ik dat onder de knie kunnen krijgen? Laat het dus maar komen. Schansspringen, viool spelen of schapen scheren: ik sta open voor veel.”

Mathias Coppens

Met ook Natalia en Mathias Coppens in het team mag het duidelijk zijn dat de VTM-gezichten klaar zijn voor een verbeten strijd. Voor de sportieve Natalia is geen uitdaging te veel en ook Mathias Coppens is het gewend om zijn lichaam op de proef te stellen. Of krijgen ze straks een uitdaging van heel andere aard voorgeschoteld? “Ik heb met Het Lichaam van Coppens al zo veel gevaarlijke dingen gedaan. Ik hoop hier op iets totaal anders”, weet Mathias.

Natalia

“VTM heeft me beloofd me extra uit te dagen, daar ben ik wel benieuwd naar”, vult Natalia aan. “Ik vind het allemaal heel spannend, ik voel de positieve vibes en ben veel te curieus om dit te laten schieten. Bring it on! Al hoop ik wel dat ik niet als laatste overblijf om te kiezen welke uitdaging ik moet aangaan. Dan is er geen keuze meer!”

De 8 bekende Vlamingen zijn alleszins klaar voor de kick-off van Beat VTM, die in september wordt gegeven. Hier lees je alles over de andere deelnemers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /