Gina & Chantal te zien op VTM GO

Gina & Chantal is eerst online te zien op VTM Go. Daarna zal de serie met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn uitgezonden worden op tv. De eerste twee afleveringen staan op donderdag 1 augustus online. Elke donderdag volgen er twee nieuwe afleveringen (tot de serie compleet is). In totaal telt de reeks 10 afleveringen van 48 minuten. VTM zendt Gina & Chantal dit najaar uit.

Gina & Chantal is nu op dvd verkrijgbaar.

Gina & Chantal

Gina & Chantal speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

De cast kent naast Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn nog tal van prominente namen. Zo schitteren ook Filip Peeters, Nico Sturm, Robby Cleiren, Jonas Van Geel, Frances Lefebure, Valentijn Dhaenens en Anna De Ceulaer. Hier lees je alles over hun rol.

Gina & Chantal is een productie van Sylvester en kwam tot stand met de steun van Telenet en de Belgische Tax Shelter-maatregel, de Provincie Limburg en de gemeenten Lommel, Hechtel-Eksel en Pelt, die samen het grootste bosgebied in Vlaanderen vormen: BOSLAND.

VTM GO

De reden dat Gina & Chantal meteen te zien is op VTM GO heeft met het succes van dit online platform te maken. DPG Media lanceerde VTM GO als nieuw online platform voor series en film. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. Op 4 maanden tijd zijn er op VTM GO alleen al 15.348.064 verschillende views geweest.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 juli 2019 /