Urbanus De Vuilnisheld: officiële trailer en filmposter

Urbanus De Vuilnisheld komt er in het nieuwe jaar aan: vanaf 27 februari zal de film zowel in België als Nederland te zien zijn.! De officiële trailer en filmposter zijn recent gepresenteerd. Daarnaast komen er ook verschillende nieuwe strips aan én diverse unieke samenwerkingen.

Urbanus De Vuilnisheld filmposterIn Urbanus De Vuilnisheld sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): gedurende een jaar mag Igor gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd wanneer de kinderen in opstand komen tegen het plan van de volwassenen.

De stemmencast van Urbanus De Vuilnisheld liegt er niet om! Natuurlijk hoor je Urbanus als zichzelf, maar verder kun je genieten van Ben Segers, Sven De Ridder, Frances Lefebure, Sien Eggers, Ron Cornet, Ludo Hellinx, Pieter Embrechts, Dimitri Leue, Koen Van Impe, Tom Van Dyck, Tuur Verelst, Thijs Antonneau, Wout Verstappen, Mark Verstraete en Anke Helsen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 december 2018 /