Dertigers: serie over zes vrienden in Antwerpen

Dertigers is een nieuwe serie voor Eén over zes vrienden in Antwerpen. Midden mei zijn de opnames gestart. Deze reeks wordt gemaakt door Warner Bros ITVP België.

Dertigers (wat destijds ook de werktitel was) draait rond een vriendengroep van zes dertigers. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studentenjaren in Antwerpen en bleven na hun studies in of rond de stad hangen, elk zoekende naar hun eigen weg, een job en een partner. De vriendschap bleef overeind, maar nu worstelt elk van hen met de uitdagingen van hun generatie. Die onmogelijke work-life balance en een onverwerkt trauma waarbij ieder zijn eigen geheim draagt, zorgen voor spanningen binnen de vriendengroep.

De zes vrienden worden vertolkt door Yannick De Coster, Kim Van Oncen, Tom Dingenen, Evelien Van Hamme, Kristof Goffin en Ellen Verest. De regie is in handen van Wim De Smet, die ook meeschreef aan het scenario. De reeks kwam tot stand met de steun van Scio, de Belgische Tax Shelter en de stad Antwerpen.

Alles over Dertigers lees je hier!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2018 /