Serie #LikeMe: nieuwe cast in 2025 op tv bij Ketnet

Ketnet heeft vandaag – dinsdag 2 juli 2024 – bekendgemaakt dat er een nieuwe reeks van #LikeMe komt. Het verhaal van de eerste cast is geëindigd na seizoen 4. Maar er wordt nu dus een nieuw seizoen gemaakt met een nieuwe cast, nieuwe personages én 26 gloednieuwe Nederlandse klassiekers in een nieuw jasje. In 2025 komt-ie op tv bij Ketnet en VRT MAX.

Nieuw seizoen #LikeMe

Er is nog niet zo veel te zeggen over nieuw seizoen #LikeMe *. Het enige dat Ketnet naar buiten heeft gebracht op dinsdag 2 juli 2024 is het volgende. “De succesvolle muzikale reeks krijgt in 2025 een nieuw verhaal met nieuwe personages, nieuwe cast, 26 gloednieuwe Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje én heel wat spannende avonturen.” De VRT volgt bij deze serie dus het voorbeeld van Dertigers. Daar eindigde het verhaal van de oude cast ook na een aantal seizoen, waarna er een nieuwe reeks werd gestart.

Nieuwe #LikeMe cast

Over de nieuwe cast weten we nog niets. Maar we gaan er vanuit dat er weer jonge talenten voor gecast zijn. Wat we wel weten, is dat de opnames deze zomer van start gaan. Ketnet schrijft: “Later kondigen we de cast aan en nodigt Ketnet de pers uit voor een exclusieve blik achter de schermen.” Hopelijk staat VlaamsKijken ook op het lijstje om uit te nodigen, want wij willen jullie natuurlijk allemaal op de hoogte houden van de nieuwe cast en reeks. Ketnet werkt – net als bij de eerste vier seizoenen en specials – samen met Fabric Magic. Wanneer het nieuwe seizoen op tv komt bij Ketnet en VRT MAX? Dat is naar verwachting in 2025.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de serie en nieuwe #LikeMe cast, volg ons dan via onze social media kanalen.  Denk aan onze nieuwsbrief en Instagram. Maar we zijn ook aan het testen met WhatsApp en TikTok (dus sluit daar ook zeker aan). #LikeMe fans – die ook weg zijn van Camille – nodigen we tevens uit in deze Facebook-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 juli 2024 /