De Slechtste Chauffeur van Nederland 2024: met deze deelnemers

John Williams is vanaf woensdag 17 april 2024 terug op tv met een nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland. Deze keer zien we niet alleen Beau Luijten, Tim en Tom Coronel, maar ook Robert Doornbos. Ontdek hier alvast meer over de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2024. Wist je dat dit inmiddels het dertiende seizoen is?

De Slechtste Chauffeur van Nederland 2024

Riemen vast, want opnieuw betreedt presentator John Williams de razendsnelle wereld van de ultieme brokkenpiloten! Zes koppels die een genadeloos gevaar vormen op de weg ondergaan een intensieve bootcamp waarin hun rijvaardigheid en verkeersinzicht op de proef worden gesteld. Dit alles onder toeziend oog van Tim en Tom Coronel, Beau Luijten en de onbetwiste koning van het asfalt Robert Doornbos.

Afleveringen

Goed nieuws voor de Videoland-abonnees, daar kijk je een weekje vooruit en staan er dus al twee afleveringen voor je klaar. Op tv zie je iedere week om 20.29 uur bij RTL5 de nieuwe aflevering.

Deelnemers Slechtste Chauffeur van Nederland 2024

Seizoen 14 van De Slechtste Chauffeur van Nederland heeft weer heel wat in petto. Er zijn zes deelnemers, die samen met hun bijrijder het avontuur in 2024 aangaan. Maak kennis met Helene & Dynah, Anouk & Suze, Jessica & Thalita, Jedidja & Ian, Stefano & Shannon en tot slot Noël & Timo. Opvallend veel dames deze keer onder de kandidaten… Hieronder lees je er alvast meer over.

  • Helene (65) en bijrijder Dynah (31). Dochter Dynah heeft haar moeder opgegeven, omdat ze vindt dat ze niet kan rijden. In het introductiefilmpje zien we dat Helene het daar helemaal mee eens is. Deze deelnemer wordt omschreven als een zenuwachtige chauffeur. Iets waar verandering in moet komen als ze met haar kleinkinderen op pad wil.
  • Anouk (18) en bijrijder Suze (18) zijn visagievriendinnen, en tevens de deelnemers waarvan we in seizoen 13 van De Slechtste Chauffeur van Nederland zomaar eens drama kunnen verwachten. Anouk herhaalt in ieder geval meerdere keren ‘dit gaat niet goed…’ in de eerste fragmenten die ik zie.
  • Jessica (28) en bijrijder Thalita (27) zijn boezemvriendinnen. Deze chauffeuse is – als ik het goed in de aflevering hoor – ook werkzaam als dj. Ze laat zich in de auto flink afleiden en is soms drukker met haar make-up dan dat ze op de weg let. Betekent deelname aan dit tv-programma voor haar een wake-up call? Deze deelneemster is echt gevaarlijk op de weg.
  • Jedidja (24) en bijrijder (Ian) hebben een relatie. Jedidja wordt ook wel omschreven als het rijdende vragenvuur; ze is achter het stuur erg onzeker en kan situaties ook niet goed inschatten…
  • Stefano (24) en bijrijder Shannon (25). Shannon zegt in het intro filmpje dat Stefano vindt dat hij te goed kan rijden, waardoor hij te wild, te hard en gevaarlijk rijdt. En dat is natuurlijk niet fijn als je ouders bent van drie kinderen. Als je de eerste beelden al ziet van Stefano met Shannon in de auto, dan schrik je van wat hij doet. Hij rijdt keihard over het fietspad om auto’s voorbij te steken. Dat is toch bizar?
  • Noël (19) en bijrijder Timo (19) zijn vrienden die het motto Yolo hebben… In de auto wordt er vooral veel gelachen, maar misschien nog wel harder gegild. Kortom: ook deze deelnemers kunnen in het dertiende seizoen wel voor wat drama zorgen.

Rij-instructrice Beau Luijten

Rij-instructrice Beau Luijten uit het Brabantse Wouw zagen we voor het eerst in De Slechtste Chauffeur van Nederland seizoen 11. Zij is de vervangster van Patricia Nijman. Waar Patricia fel uit de hoek kan komen, is de jongere Beau een stuk rustiger. Ze werkt in het familiebedrijf TLON Wim Luijten in Roosendaal, waar ze instructeur theorie, B, BE & C is. Naast haar zien we in De Slechtste Chauffeur van Nederland jury ook Tim en Tom Coronel. En dit jaar voor het eerst Robert Doornbos. Benieuwd naar zijn rol…

TV Gemist

Wist je dat je programma’s van RTL tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Slechtste Chauffeur in België op tv

Wist je dat De Slechtste Chauffeur van Nederland ook in België op tv komt? Daar hoefden de kijkers in 2023 niet lang op te wachten. Waar seizoen 12 in april in Nederland op tv kwam, daar zag je ‘m in september al op VTM2 en VTM GO. Ik verwacht het dertiende seizoen daar dus ook in het najaar.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 april 2024 /