Huizenjagers seizoen 10: met in Miljoenenweek Lesley-Ann Poppe

Huizenjacht seizoen 10 gaat in paasvakantie verder met zoektocht in de Antwerpse Voorkempen, nadat we ze in de eerste week al zagen in de Kuststreek. Zo krijgt de reeks dus een vervolg na de miljoenenweek – inclusief bekende Vlaming (Lesley-Ann Poppe), Limburg en de Leiestreek. Ontdek hier alles over Huizenjacht seizoen 10, de makelaars en kopers die we in de paasvakantie op tv zien (en de andere afleveringen, die je terugkijkt via GoPlay).

Huizenjagers seizoen 10

Huizenjagers seizoen 10 werkt weer volgens hetzelfde principe als de andere seizoenen. Makelaars rijden door het welbekende Huizenjagersbusje door heel België. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Als je verder leest, ontdek je alles over de deelnemers.

Huizenjagers seizoen 10 kijken

Huizenjagers seizoen 10 ging op maandag 8 januari 2024 van start op Play4 en GoPlay. Het seizoen duurde drie weken om vervolgens verder te gaan in de paasvakantie. Wist je dat je op GoPlay ook oudere seizoenen van Huizenjagers kunt kijken. Je vindt er seizoen 5, 8 en 9. Net als Huizenjagers Buitenland. Wist je dat je met een VPN Verbinding – die je op België zet – ook in Nederland naar dit programma kunt kijken. 

Antwerpse Voorkempen

Een busje vol testosteron in de tweede week van Huizenjagers, want drie mannelijke kemphanen zullen ten strijde trekken in de Antwerpse Voorkempen. Jens, Johan en Robin zijn drie gedreven makelaars die er alles aan zullen doen om de felbegeerde Huizenjagers-trofee te veroveren. 

Makelaars Antwerpse Voorkempen

 • Johan Warmenbol is een echte bon-vivant. Hij werkte 20 jaar als beenhouwer, maar verkocht de zaak op zijn 38ste. Hij besloot om zijn leven over een andere boeg te gooien en aan de slag te gaan als makelaar. Johan heeft zijn hart verloren aan de Antwerpse Voorkempen. Hij zegt waar het op staat en deinst er niet voor terug om zijn ongefilterde mening te geven, wat meteen ook te merken is in het Huizenjagersbusje.
 • Jens Cavens richtte twee jaar geleden zijn eigen immokantoor op met twee goede vrienden. De sympathieke dertiger werkte hiervoor als schrijnwerker. Hij is het dus gewoon om zijn handen uit de mouwen te steken. Zijn technische ervaring komt hem goed van pas tijdens zijn huisbezoeken, omdat hij bepaalde dingen ziet die andere makelaars over het hoofd zullen zien. 
 • Robin Varewijck kreeg het makelaarschap al van kleins af aan mee. Zijn vader had vroeger heel wat garages en appartementen, en dat interesseerde Robin als 18-jarige knaap al. Op zijn twintigste dook hij het makelaarschap in, en nu is hij gepassioneerd door vastgoed. Robin is enorm competitief en zal met zijn gedrevenheid er alles aan doen om de droomwoning te vinden voor de potentiële kopers. ​

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Antwerpse Voorkempen:

Antwerpse stadsrand

Aflevering 1: Cois & Anke – Natuur en rust aan Antwerpse stadsrand – Budget: €270.000

Voor Cois en Anke komt hun huis niet op de eerste plaats, maar wel de aanpalende grond van het huis. Dit heeft alles te maken met hun droom om verschillende dieren te houden in hun eigen tuin. Ze zijn vooral op zoek naar natuur en rust, en daarvoor is de Antwerpse stadsrand natuurlijk dé ideale plek. Ze hebben een budget voor ogen van €270.000. 

Appartement in Antwerpen

Aflevering 2: Eric & Ivan – Appartement in Antwerpen stad – Budget: €300.000.

Rasechte Antwerpenaren Eric en Ivan zijn op zoek naar een kleiner appartementje, nu hun huis iets te groot is geworden nadat de kinderen uit huis zijn vertrokken. Ze zouden graag dichter in het centrum gaan wonen aangezien alles makkelijk bereikbaar is. Hoewel Ivan niet zo’n fan is om in een appartement te gaan wonen, kan een uitzicht op de kathedraal wel helpen. De makelaars zullen alvast hun uiterste best moeten doen om hem te overtuigen. Zij hebben een budget van €300.000 bij elkaar gespaard. 

Woning nabij Kontich

Aflevering 3: Kathleen & Christa – Woning nabij Kontich – Budget €450.000

Met Kathleen en Christa krijgen we een moeder-dochter zoektocht. Kathleen en haar man Yannick wonen momenteel in het Waalse Libramont. Omdat er ondertussen een tweede kindje is bijgekomen, willen Kathleen en haar man terug dichter bij de familie gaan wonen. Aangezien Christa’s mama enorm graag op de kindjes past, zoeken ze een huis op twintig minuten van Kontich. Voor een plekje dichter bij de mama, hebben Kathleen en Yannick €450.000 voor ogen. 

Droomwoning nabij Antwerpen

Aflevering 4: Britt & Frederik – droomwoning nabij Antwerpen voor budget van €630.000

Britt en Frederik wonen een jaartje samen in een appartement in Schoten. Met het oog op gezinsuitbreiding zoekt het koppel een gezellig huisje in een mooie, en vooral rustige omgeving waar ook hun katje Mowgli op haar gemak is. Hun zoektocht duurt nu toch al even, maar ze hebben hun ideale droomwoning nog altijd niet gevonden. Daarom schakelen ze nu de hulp van Huizenjagers in en hebben ze een budget van €630.000 bij elkaar gespaard.

Huizenjagers Kuststreek

In de paasvakantie is het befaamde huizenjagersbusje opnieuw van stal gehaald. Het busje rijdt richting West-Vlaanderen om er drie rasechte West-Vlaamse makelaars op te halen. Zij zullen een week lang strijden om de beste panden te zoeken voor de potentiële kopers in en rond de Kuststreek. Hoewel de zoektocht naar droompanden al geen makkelijke opdracht is, lijkt ook de zoektocht naar de zee geen sinecure te zijn… 

Makelaars Kuststreek

 • Noëlla Wauters is een 62-jarige bron van energie met de aanstekelijkste lach van Oostende en omstreken. De altijd vrolijke makelaar weet een lach te toveren op ieders gezicht. Noëlla werkte eerst in de horeca, maar op haar 49e besliste ze om haar leven helemaal om te gooien. Ze ging opnieuw studeren om de kneepjes van het makelaarschap onder de knie te krijgen. Nu heeft ze haar eigen bureau Immo Noëlla in Westende en deelt ze de vitrine met de kapperszaak van haar dochter. 
 • Benjamin is de benjamin van de groep. Hij heeft bouwkunde gestudeerd, dus hij weet als geen ander hoe een huis in elkaar zit. Op zijn 17e was Benjamin een fervent surfer, maar die surfboards heeft hij nu dus ingeruild voor immoborden. Als charmeur en babbelaar zal hij de potentiële kopers volledig inpakken en zo proberen om een felbegeerd bod binnen te halen. 
 • Jochen Vanhulle uit Brugge van Agence Leopold is een rasechte West-Vlaamse flamboyante zakenman en is van opleiding piloot. Hij is een echte levensgenieter, altijd goed gekleed en zeer competitief. Deze gladde verkoper zal dan ook alles uit de kast halen om de Huizenjagers-trofee binnen te rijven.

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Kuststreek:

Karaktervolle woning met privacy

Aflevering 1: Tessa & Kenzo – Karaktervolle woning met veel privacy – budget €500.000

Tessa en Kenzo zijn een jong en ondernemend koppel. Ze wonen nu recht tegenover hun eigen vogelspeciaalzaak Het Paradijshof, maar ze zijn op zoek naar een iets rustiger gelegen plekje om te wonen. Het is belangrijk dat hun nieuwe pand een karaktervolle woning is met veel privacy, binnen het budget van €500.000. Een pluspunt is een grote weide waar ze in de toekomst enkele highlander koeien kunnen zetten. ​ ​ 

Goedkope woning bij het strand

Aflevering 2: Suzanne & Maurane – Huisje voor zes katten dichtbij strand – budget €250.000.

Suzanne droomt al langer van een huisje aan zee, en wil daar nu ook verandering in brengen. Al van kinds af aan voelt ze zich aangetrokken tot de Belgische kust. Daarom is ze op zoek naar een gezellige woning voor haar en haar zes katten, liefst op fietsafstand van het strand. Het budget dat ze bij elkaar heeft gesprokkeld om haar droom waar te maken is €250.000. 

Regio Bredene of Oostende

Aflevering 3: Sandy, Enzo & Macy – eigen stek in Bredene of Oostende – budget €250.000.

Sandy is samen met haar twee kinderen, Enzo en Macy, op zoek naar een nieuw huisje voor hun drie. Na haar echtscheiding moest Sandy noodgedwongen tijdelijk intrekken bij haar ouders, maar nu is het tijd om opnieuw een eigen stekje te zoeken. Het allerliefst blijven ze in de regio van Bredene en Oostende wonen. Sandy hoopt om met een budget van €250.000 voor een nieuwe start te kunnen zorgen. 

Droomlocatie aan zee

Aflevering 4: Sander en Sofie – Woning aan zee op droomlocatie – budget €475.000.

Sander en Sofie zouden graag de overstap maken van Wallonië naar de zee. Hun liefde voor de zee is er altijd al geweest, en die willen ze nu ook bezegelen door er te gaan wonen. In hun vrije tijd trekken ze nu al vaak richting de Belgische kust, waardoor ze zich er al helemaal thuis voelen. Voor het ideale pand op hun droomlocatie heeft het koppel een budget van €475.000 voor ogen. 

Huizenjagers Leiestreek

Het werkveld van de Huizenjagers seizoen 10 bevindt zich in de derde week in de Leiestreek. De West-Vlaamse, jonge makelaars verdedigen elk de eer van hun kantoor en trekken ten strijde om het ideale pand voor de potentiële kopers te vinden.

Makelaars Leiestreek

De makelaars die in Huizenjagers Leiestreet (2024) worden gevolgd zijn Julie Casselman, Sarah Maes en Maurits Vanhoutte. Hieronder maak je uitgebreid kennis.

 • Julie Casselman, een gedreven makelaar met drie jaar ervaring in het vak, heeft haar droomjob gevonden bij het kantoor Yvimat in Zwevegem. Meteen na haar studie sloot Julie zich aan bij het West-Vlaamse immobiliënkantoor, waar ze zich sindsdien volledig op haar gemak voelt. Op 25-jarige leeftijd is Julie een sociale en vrolijke persoonlijkheid die zelden stilzit. Bij Yvimat heeft Julie de rol van de lokale fotograaf op zich genomen, die de vastgoedobjecten voor verhuur op fraaie wijze vastlegt. Deze taak stelt haar in staat om haar liefde voor fotografie te combineren met haar beroep.  
 • Sarah Maes, de dochter van de oprichter van het immobiliënbedrijf Immo Concept Maes in Anzegem, heeft haar weg naar de vastgoedwereld op een onverwachte manier gevonden. Hoewel vastgoed niet van jongs af aan in haar familie zat – haar ouders waren oorspronkelijk actief in de textielsector en begonnen pas tien jaar geleden met hun vastgoedonderneming – voelt ze zich enorm thuis in de vastgoedsector. Ze wordt dagelijks omringd door mensen die gepassioneerd zijn door vastgoed, waaronder haar vriend. Het is dan ook geen verrassing dat vastgoed vaak het onderwerp is aan de eettafel. 
 • Maurits Vanhoutte, een getalenteerde jonge makelaar, heeft zijn intrede in de vastgoedwereld gemaakt door als stagiair te beginnen bij Bordes, het bedrijf waar hij momenteel ook werkt. Slechts twee jaar later heeft hij zich opgewerkt tot één van de zaakvoerders van het Bordes-kantoor in Waregem. Hij heeft een opmerkelijke connectie met het kantoor, want zijn vriendin is de dochter van de oprichter van Bordes. Maurits is jonge workaholic die altijd klaarstaat voor zijn klanten. Hij wil dan ook graag laten zien dat jonge makelaars hun mannetje kunnen staan in de sector.  

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Leiestreek:

Kantoor aan huis, zwembad in de tuin

Aflevering 1: Sam en Charline – Woning met mogelijkheid tot uitbreiding van het kantoor – budget €480.000  – De eerste opdracht in de Leiestreek is zeker en vast niet de makkelijkste. Fiere ouders Sam en Charline zijn voor hen én hun tweeling Celeste en Celestine op zoek naar een nieuwe woning. Ze zijn opzoek naar een pand met kantoorruimte van minstens 100m². Naast de kantoorruimte droomt het koppel ervan om hun eigen zwembad te hebben in de tuin. Welke makelaar slaagt erin om hen hun ideale droomwoning voor te schotelen?

Starterswoning

Aflevering 2: Alex en Bo – Eerste woning voor jong koppel – budget €285.000 – Alex en Bo zijn op zoek naar hun eerste woning samen. Ze zouden graag hun eigen stekje vinden om niet meer constant te pendelen. Ze staan open voor zowel een oudere woning met wat werk aan, als een nieuwere, instapklare woonst. Hét grote discussiepunt is de keuze van een open of gesloten keuken. Verder hebben ze graag ook een tuintje voor hun toekomstige hond.  

Rolstoelvriendelijke woning

Aflevering 3: Pascal en Andy – rolstoelvriendelijke woning – budget €220.000 – Na een motorongeluk is de alleenstaande papa Pascal moeilijk te been. Daarom is hij met zijn beste vriend en aannemer Andy op zoek naar een woning die aan zijn huidige medische wensen voldoet. Dat wil zeggen: rolstoelvriendelijk en liefst zonder trappen. Als het kan heeft hij het liefst alles gelijkvloers en een grote living want Pascal ontvangt graag vrienden bij hem thuis. 

Huis met karakter

Aflevering 4: Matthias en Ruth – Huis met karakter – budget €550.000 – Matthias en Ruth zijn opzoek naar een woning met veel karakter, maar kunnen zelf moeilijk de vinger leggen op wat ze daar nu juist mee bedoelen. Als piloot en clinical researcher zijn ze vooral op zoek naar rust, maar ze zijn ook graag dicht in de buurt van cafeetjes en restaurants. Hun verlanglijstje wordt vervolledigd door een badkamer met bad en wijnkelder.  

Huizenjagers Limburg

In de tweede week van Huizenjagers seizoen 10 liggen de budgetten iets lager dan in de Miljoenenweek, waarmee we van start zijn gegaan. Het Huizenjagersbusje rijdt richting het sympathieke Limburg met makelaars Ilona Dörge, Tiziana Di Piazza en Claudia ​Profeta.

Makelaars Huizenjagers Limburg

De makelaars die in Huizenjagers Limburg (2024) worden gevolgd zijn Ilona Dörge,Tiziana Di Piazza en Claudia Profeta.

 • ​Ilona Dörge is een jonge makelaar die graag zorgdraagt voor haar klanten. Ze kenmerkt zich door haar informele en persoonlijke aanpak. Ze werkt nu 8 jaar in de sector en heeft een enorme winnaarsmentaliteit. Met haar zorg van A tot Z probeert Ilona Dörge haar klanten zo goed mogelijk in de watten te leggen.
 • Tiziana Di Piazza is een trotse mama met Italiaanse roots. Ze heeft 12 jaar als sales consultant in de IT gewerkt, maar ontdekte dat haar passie in de vastgoedsector lag. Als vastgoedmakelaar probeert ze echt het verschil te maken. Tiziana Di Piazza laat graag panden zien die de potentiële kopers in eerste instantie niet zouden uitkiezen, om hen daarna te overtuigen dat de woning wel degelijk veel otentieel heeft. 
 • De Italiaanse Claudia Profeta heeft zo’n 18 jaar ervaring als vastgoedmakelaar. Haar ervaring leert haar dat het belangrijk is om geduldig te zijn, goed te luisteren en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Het motto van Claudia Profeta: Je pand kennen door je huiswerk goed te doen!

Ontdek hieronder meer over de kopers uit Huizenjagers Limburg:

Plek voor jacuzzi

Aflevering 1: Dirk & Yolanda – Woning met plaats voor jacuzzi – budget €450.000​ – Met een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers dachten Dirk en Yolanda dat hun eisen voor een nieuwe woonst niet al te gek waren. Toch blijkt de zoektocht een moeilijke opdracht voor vele makelaars. Verder moet er ook een plekje voorzien worden voor de ​ jacuzzi die enorm belangrijk is voor het koppel. Yolanda heeft namelijk een spierziekte en de heilzame werking van de jacuzzi kunnen ze beiden niet meer missen. Dirk en Yolanda zijn twee vrolijke en energieke mensen met het hart op de tong.

Appartement centrum Genk

Aflevering 2: Sena & Nevin – appartement in het centrum van Genk – budget €350.000​ – De tweede zoektocht van deze week is een moeder-dochter uitstap. Ten huize Hulsbosch is het de grote uittocht want Sena en haar zus trekken allebei het huis uit waardoor mama Nevin alleen achterblijft in een veel te groot huis. Daarom zoeken moeder en dochter een nieuwe woonst in het levendige centrum van Genk. 

Kangoeroewoning voor broer en zus

Aflevering 3: Daniele & Stephani – ​ Kangoeroewoning voor broer en zus – budget €400.000​ – Daniele en Stephani groeiden samen op. Nadat hun ouders gescheiden waren, besliste Daniele om bij zijn zus te gaan wonen. Stephani is nu zelf mama van twee kinderen en ook Daniele heeft samen met zijn vriendin een kinderwens. Daarom zijn ze opzoek naar een nieuwe kangoeroewoning. 

Woning voor baasjes én 10 honden

Aflevering 4: Henk & Frances – huis met plaats voor 10 honden – budget €475.000​Frances en Henk zijn al bijna 1,5 jaar op zoek naar een nieuwe woonst voor hen én hun tien trouwe viervoeters. Ze zoeken een mooie landelijke woning met een grote tuin die ook deels kan ingericht worden als hondenkwekerij. Een opdracht die onze makelaars zeker prikkelt en waarbij ze verrassend uit de hoek zullen moeten komen. Huizenjagers, van maandag t.e.m. donderdag op Play4 en in de app van GoPlay.

Huizenjagers jubileumweek 2024

Net als voorgaande seizoenen start Huizenjagers met de Miljoenenweek. Vorig jaar zagen we daarin bijvoorbeeld Paul De Grande. Deze keer is de bekende Belg in de miljoenenweek Lesley-Ann Poppe. Zij zoekt op woensdag 10 januari samen met haar man Kevin en haar 3 kinderen een buitenverblijf in Knokke. Daarvoor hebben ze een budget voorzien van 1.250.000 euro. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2024 /