Back to the Hype met René Meurs op NPO Zapp

René van Meurs debuteert als presentator van Back to the Hype bij de NTR / NPO Zapp. Hij is vanaf zaterdag 27 januari wekelijks rond 18.30 uur te zien op NPO3. Het programma gaat over tal van hypes. Hoeveel ken jij er nog? Ontdek daarnaast meer over René van Meurs en nog meer programma’s waarin we terug de tijd gaan en hypes weer tot leven komen.

Back to the hype

Sommige hypes zijn van korte duur, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo’s, fidget spinners, de lavalamp, Pop It of de petticoat, dan denk je aan Back to the Hype! Stand-upcomedian René van Meurs debuteert vanaf zaterdag 27 januari in het gloednieuwe familieprogramma Back to the Hype als presentator en speelt het spel met twee teams van 3 generaties. 

Back to the hype terugkijken

Uitzendingen van deze show kijk je vanaf zaterdag 27 januari t/m 16 maart 2024 rond 18.30 uur op NPO 3. Natuurlijk kun je het programma ook terugkijken. Via NPO Start kan dat ook over de grens. Gebruik een VPN Verbinding. Zet deze op Nederland en ga dan naar de website.

René van Meurs

René van Meurs * leerde het grote publiek kennen als cabaretier. In 2012 won hij de jury- en publieksprijs bij Cameretten. Je kunt hem kennen van Comedytrain en maakte de soloshows Voor de storm, Even goede vrienden, Ik beloof niks, René van Meurs hunkert en 2636. Hij behoorde tot de deelnemers van Expeditie Robinson 2021.

Ook iets voor jou?

VlaamsKijken auteur Patricia de Ryck heeft de afgelopen periode al over diverse programma’s geschreven, die terug de tijd in gaan. Daarin worden natuurlijk ook de hypes van dat moment besproken. Hou je daar nu van lees dan snel meer over Het Jaar van (waar seizoen 2 recent van is gestart op SBS6), maar denk ook aan De jaren 90 met tieners (waarin presentator Steven Van Herreweghe op unieke wijze het verleden in duikt) en De jaren voor dummies van VTM.

Foto: NTR

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 januari 2024 /