Love Raft: datingprogramma op NPO3 te kijken

Het datingprogramma Love Raft zag je in het najaar van 2023 al op NPO Start, maar de reeks is nu ook op NPO3 te kijken. Vanaf dinsdag 2 januari krijg je wekelijks 2 afleveringen te zien om 20.30 uur bij KRO-NCRV.

Love Raft

In het programma Love Raft worden tien singles de natuur in gestuurd om zo terug te gaan naar de basis van het daten: zoeken naar een diepere connectie door elkaar écht te leren kennen. Het experiment speelt zich af in Zweden om te zien of de rust van de ruwe natuur uitkomst biedt in het vinden van ware liefde.

NPO datingshow Love Raft

Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professionals en relatie-experts (dat doet een beetje denken aan Blind Getrouwd en Gestrand op Honeymoon Island, maar dan zonder het huwelijk). Ze ontmoeten elkaar in Zweden, zonder hun telefoon en ver weg van hun eigen drukke sociale levens in Nederland. Na de ontmoeting horen de singles aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.

Rustgevende Zweden

In een steeds individualistischer wordende samenleving staan we vaker stil bij wat ons verdeelt dan wat ons verbindt. Terwijl de behoefte aan saamhorigheid en verbinding juist is toegenomen. De natuur heeft een positieve invloed en zorgt ervoor dat mensen kunnen ontspannen. Hoe gaat de rustgevende Zweedse omgeving de tien vrijgezellen helpen de liefde te vinden?

Love Raft gemist

Love Raft is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks te zien om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 en is een productie van Vincent TV Producties. Wil je de afleveringen terugkijken (of zelfs al bingewatchen), dan kan dat via NPO Start. Wil je vanuit het buitenland naar NPO Start kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 januari 2024 /