Nederlands Blazers Ensemble nieuwjaarsconcert 2024 op tv

Op Nieuwjaarsdag blaast het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) het publiek in het Concertgebouw in Amsterdam traditiegetrouw feestelijk en vol verrassing, verrukking en ontroering het nieuwe jaar in. Je kunt dit concert om 18.15 uur kijken bij BNNVARA op NPO2.

Nederlands Blazers Ensemble Nieuwjaarsconcert 2024

Het thema van het Nieuwjaarsconcert 2024 van het Nederlands Blazers Ensemble O Sole Mio. Dus verwacht een lach en een traan, drama en humor. Een voorstelling met onverwachte gasten en muzikale verhalen uit alle windstreken. De presentatie is in handen van Floortje Dessing.

Gasten nieuwjaarsconcert NBE

Dat er gasten meedoen aan het NBE nieuwjaarsconcert, dat is geen verrassing. Ieder jaar kunnen we namelijk genieten van gastoptredens. Maar dit jaar zijn de namen nog niet bekend. Dat betekent dus een verrassing voor wie het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble * 2024 op tv gaat kijken.

Jonge componisten

Naast de Blazers staan ook de composities van jonge winnaars van de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert centraal. De winnaars van de Compositiewedstrijd zijn: Elia Karim (13) op trompet en piano, Shery Gerges (15) op gitaar en Sadewa Bekker (17) op trompet met de Fusionband. Zij spelen samen met het NBE hun winnende composities rondom het thema: Stap op je balkon en laat je hart horen.

Nieuwjaarsconcert Nederlands Blazers Ensemble kijken

Het Nieuwjaarsconcert Nederlands Blazers Ensemble 2024 is te kijken om 18.15 uur bij BNNVARA op NPO2. Je kunt dit concert ook terug kijken via NPO Plus en NPO Start. Hier vind je al nieuwjaarsconcerten vanaf 2013. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken.

Dit schreven we eerder over het NBE:

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 januari 2024 /