2024 beginnen met muziek: back to the 60’s, 70’s and 80’s op tv

Start 2024 met muziek en kijk naar Back to the 60’s, 70’s en 80’s op maandag 1 januari om 00.15 uur bij MAX op NPO2. Een breed scala aan verschillende muziekgenres wordt voorgeschoteld. We starten met een medley van Diana Ross & The Supremes. Ontdek er meer over en doe meteen nog meer kijkinspiratie op.

Back to the 60’s, 70’s and 80’s

Begin het jaar 2024 swingend met nummers als Hit the Road Jack van Ray Charles en Give A Little Bit van Supertramp. De nummers slaan de kenmerkende tonen aan van het eind van de vorige eeuw. Alle muziekhits in de uitzending worden vertoond met de bijbehorende videoclip. Zo zien we Nancy Sinatra dansen op These Boots Are Made For Walking. En sluiten we af met de zwart-wit clip How Do You Do van Mouth and MacNeal met de nummer 1-hit.

Terug in de tijd

Ga jij graag terug in de tijd, dan kunnen we ook programma’s aanraden als: Het jaar van en De jaren 80 voor tieners. Ben je een liefhebber van muziek uit de jaren tachtig, dan kun je ook het concert van de Edwin Evers Band terugkijken. Lees: Edwin Evers Band: 80’s in concert op tv kijken | plannen 2024. Liefhebbers van concertfilms en muziekdocumentaires verwijzen we graag door naar De Tijdloze Nacht.

Back to the 60’s, 70’s and 80’s

Back to the 60’s, 70’s and 80’s kijk je op maandag 1 januari om 00.15 uur bij MAX op NPO2. Terugkijken kan via NPO Plus en NPO Start. Wist je dat je NPO Start ook vanuit het buitenland kunt kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /