Edwin Evers Band: 80’s in concert op tv kijken | plannen 2024

Ga terug naar de jaren tachtig met de band van Edwin Evers; het concert is op zondag 31 december 2023 om 22.48 uur op tv te kijken bij RTL5. De show is ook op Videoland te kijken. Daar vind je eveneens de Edwin Evers Band 80’s Club Tour. Ga terug in de tijd en geniet van alle hits, die de voormalig radio-presentator (die in 2024 wel weer terug te luisteren zal zijn, maar daar verderop in dit artikel meer over) met zijn band ten gehore brengt.

Edwin Evers Band: 80’s in concert

Herbeleef de muzikale erfenis van de jaren 80 met nummers van vele muzieklegendes. De ultieme gelegenheid om de onmiskenbare vibe van de jaren 80 te herbeleven met de Edwin Evers Band. De show is een feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent!

Wist je dat Edwin Evers ook een aantal cd’s * heeft uitgebracht?

Edwin Evers Band op tv

Wil je de Edwin Evers Band op tv zien, dan kan dit op zondag 31 december 2023 om 22.48 uur op RTL5. Op Videoland kun je ook kijken naar de 80’s concerten, zowel part 2 als de eerste clubtour. En je kunt hem in de afleveringen van The Masked Singer 2021 zien als Stier. Daarnaast hoor je hem in de Cars films als Darrel Cartrip en als Po in de Kung Fu Panda-films.

Plannen en concerten 2024

We leerden Edwin Evers kennen op de radio. Hij maakte twintig jaar lang Evers Staat Op. Eerst voor Radio 3FM en later voor Radio 538. Daarnaast is hij ook actief als drummer, zanger en zelfs al acteur. Vanaf 2 februari 2024 keert hij terug op Radio 538. Zijn show op de vrijdagmiddag heet Evers & Co. Edwin Evers is in 2024 vanaf 2 februari iedere vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur op Radio 538 te horen zijn met Evers & Co. Ook in 2024 is de band daarnaast te horen. Voor verschillende 80’s en 80’s Tour concerten van de Edwin Evers Band in 2024 zijn nog tickets verkrijgbaar.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2023 /