Blind Gekocht NL seizoen 6: deelnemers (Kopen zonder kijken)

Kopen zonder kijken seizoen 6 is als Blind Gekocht NL vanaf vanavond – zaterdag 30 december 2023 – wekelijks om 20.00 uur te kijken bij Play4 en Goplay. Experts Alex van Keulen (makelaar), Bob Sikkes (bouwdeskundige) en Roos Reedijk (interieurstylist) staan weer klaar om woningzoekende te helpen bij hun mission impossible. En natuurlijk ontbreekt ook presentator Martijn Krabbé niet. Nieuwsgierig naar de Blind Gekocht NL deelnemers uit seizoen 6? Lees dan snel verder!

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 19 juni 2023 bijgewerkt op zaterdag 30 december 2023 nu Kopen zonder Kijken seizoen 6 als Blind Gekocht NL in België op tv is.

Kopen zonder kijken seizoen 6

Voor veel stellen is het met hun verschillende wensen en beperkte budget moeilijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven tien stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team van experts – bestaande uit makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk – toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen én verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Wist je dat Bob Sikkens het boek Hallo droomhuis! heeft gemaakt? Hij is op dit moment ook te zien in het nieuwe tv-programma De Moeite Waard (over het flippen van woningen).

Deelnemers Kopen zonder kijken seizoen 6

De deelnemers uit Kopen zonder kijken seizoen 6 hebben ieder hun eigen bijzondere verhaal. Zo maak je kennis met Blind Gekocht NL deelnemers Paul en Kim, die drie pleegkinderen hebben. Een verhaal dat Alex van Keulen absoluut aanspreekt, want hij is zelf pleegvader én ambassadeur van Pleegzorg Nederland. Maar we zien in de eerste aflevering de jonge, en enthousiaste deelnemers Lisa en haar vriend Riski (uit Indonesië). Hieronder zetten we alle afleveringen op een rijtje, zodat je meer ontdek over de deelnemers aan het Nederlandse Kopen Zonder Kijken / Blind Gekocht NL. We werken dit wekelijks bij.

Kopen zonder Kijken kun je in België kijken; in Nederland kunnen de Videoland kijkers dan weer naar Blind Gekocht kijken.

Lisa en Riski (Lochem)

In de eerste aflevering van Kopen zonder kijken seizoen 6 maken we kennis met deelnemers Riski en Lisa. Ze wonen in een huurappartement in Lochem, waar Lisa geboren en getogen is. Tijdens een stage van Lisa in Indonesië werd zij verliefd op Riski, maar ze willen toch graag in Nederland wonen. Ze willen een woning waar genoeg ruimte is voor Riski’s ouders, als zij uit Indonesië bij hen op bezoek komen. Daarom krijgt Martijn Krabbé en zijn team (die je recent nog op tv zag met Better than ever seizoen 2 een mooie uitdaging voor zijn kiezen om een geschikte woning voor ze te vinden…

Paul, Kim en pleegkinderen

Alles in het leven van Paul en Kim loopt op rolletjes, behalve de zoektocht naar hun eerste koophuis. Het vinden van een woning voor twee personen was al uitdagend genoeg,maar nu zijn de woonwensen met drie pleegkinderen nog dringender. Martijn, Bob, Alex en Roos zetten alles op alles om een passend huis voor deze deelnemers aan Kopen zonder kijken seizoen 6 te vinden.

Wèralucië en Said

Wèralucië en Said vormen een samengesteld gezin in een huurhuis in Amersfoort. Dat is behalve een gezellige drukke boel ook al gauw te klein. Het belooft een lastige zoektocht te worden voor makelaar Alex, aangezien het opgegeven gebied niet al te makkelijk is. Het belooft een bijzondere aflevering van Kopen zonder kijken te worden.

Ruben en Sanne

Ruben en Sanne wonen in Den Haag in een piepklein appartement en dat laatste brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een troosteloze zoektocht van twee jaar met dertig bezichtigingen en acht biedingen volgt. Kunnen Martijn en zijn team in Kopen zonder Kijken wél een geschikte woning voor Ruben en Sanne uit Den Haag vinden?

Emanuel en Charissa

Emanuel is bij Charissa komen wonen in haar huurflatje in Rotterdam-Oost. Naast zijn goedlachse persoonlijkheid nam hij nog veel meer moois mee! Zo is Emanuel een vervend visliefhebber dus het huis stat vol met aquaria en rapt hij als hobby. Dit vrolijke koppel verdient een eigen nieuwe plek waar er ruimte is voor alles en iedereen.

Hein & Quirine

Hein en Quirine huren in het hartje van de Amsterdamse Pijp, maar dat blijkt vooral voor Hein toch niet helemaal de ideale plek. Als echte Brabantse Bourgondiërs willen ze vooral terug naar het veilige gevoel van vroeger. Dát ze samen een volgende stap willen zetten, zijn ze wel uit. Maar wat die volgende stap dan is voor deze deelnemers aan Blind Gekocht NL… We gaan het zien in de uitzending.

Santosh, Vanity en kids

Santosh, Vanity en hun twee jonge kinderen wonen in een piepklein flatje in Zoetermeer. Eerst woonde Vanity hier alleen en vervolgens werd het alsmaar krapper en krapper. Samen een huis kopen klinkt als een romantische droom, maar de markt zit totaal niet mee. Ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team dus heel goed gebruiken.

Gijs, Sophie en kids

Gijs, Sophie en hun twee jonge dochters wonen in een prachtig huurappartement in Amsterdam. Maar ze komen hier oorspronkelijk niet vandaan en willen graag terug maar het hoge noorden. Alle steun is welkom en die vinden zij hopelijk in de kundige armen van Martijn, Bob, Alex en Roos! We zien het in Blind Gekocht NL seizoen 6.

Tessa en Sicco

De Friese Tessa en Sicco waren als tieners smoorverliefd, maar verloren elkaar uit het oog. Ze hebben inmiddels allebei twee kinderen uit een eerdere relatie gekregen en kwamen bij toeval weer op elkaars pad. De liefde bloeide weer op en momenteel leven zij als samengesteld gezin apart van elkaar. Ze willen ontzettend graag samen in één huis samenwonen, maar dat lukt hen om tal van redenen maar niet.

Ferdi, Karlijn en Sare

Ferdi, Karlijn en hun dochter Sare wonen in een huurhuisje in Zwolle. Hun zoektocht naar een grotere eengezinswoning verloopt allesbehalve soepel. Ze willen graag een huis met drie slaapkamers en een ruime tuin in een kindvriendelijke buurt. Lukt het makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes om het juiste huis te vinden? Dat zie je in Kopen zonder kijken seizoen 6, aflevering 10. Dit is tevens de laatste aflevering van Blind Gekocht NL seizoen 6.

Kijken naar Kopen zonder kijken

In het voorjaar van 2023 werd Kopen zonder kijken seizoen 6 in Nederland uitgezonden. Terugkijken kan in Nederland op Videoland. Nu is het seizoen als Blind Gekocht NL sinds zaterdag 30 december om 20.00 uur bij Play4 en GoPlay te kijken.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 december 2023 /