Peter Gillis en Wendy in seizoen 11 Familie Gillis: Massa is Kassa

Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout – die we leerden kennen in het vorige seizoen – zijn vanaf dinsdag 31 oktober 2023 weer wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6 en een uurtje later bij Kijk.nl. Niet alleen Peter Gillis en Wendy van Hout worden door de camera’s gevolgd; ook de rest van de familie leren we weer een stukje beter kennen.

Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 11

Peter Gillis raakt tijdens de fotoshoot voor zijn kookboek volledig over de kook; zo zien we in de eerste aflevering van Familie Gillis Massa is Kassa seizoen 11. Ruud ontwikkelt een revolutionair communicatiesysteem. Bij de allereerste ontmoeting met zijn schoonouders laat Peter zijn welbekende charmes zien. Mark staat opnieuw oog in oog met de meedogenloze criminelen die hem twee jaar eerder bruut mishandeld hebben. Verder zijn er opnames gemaakt voor seizoen 11 van Peter Gillis en Wendy van Hout, die op vakantie zijn in Italië.

Kritiek op Peter Gillis

Peter Gillis geniet in aflevering 2 van Massa is Kassa seizoen 11 op zijn vakantie in Italië van zijn nieuwe liefje Wendy van Hout. Aan de stevige kritiek van de vaderlandse pers kan hij niet ontsnappen. Mark doet ondertussen een poging om een enorme lading motoren heelhuids te verhuizen naar de spiksplinternieuwe villa van de multimiljonair. Bij een nachtelijke check doen Mark en JP een levensgevaarlijke vondst. In aflevering 3 krijgen Peter Gillis en Wendy van Hout een bijzonder leuk cadeautje op de verjaardag van schoonmoeder Carina. Op Slot Cranendonck moest de horeca op last van de overheid sluiten, maar daar hebben managers Marc en Annelijn een ingenieuze oplossing voor bedacht. En Wendy’s allereerste TikTok-sessie op zolder is een feit.

Negatieve energie

Wendy heeft last van negatieve energieën die rondhangen in hun kolossale villa. Maar zelfs met de hulp van topmedium Thomas laten die zich niet zomaar wegjagen. Peter leert zijn medewerkers de fijne kneepjes van het vak, zoals het er vroeger aan toeging. En Mieke en Johnny zijn terug van weg geweest, zien we in aflevering 4.

Kookboek Peter Gillis

Het enorme kasteel van Peter Gillis blijkt ook vol te zitten met vreemde energieën. Wendy is onverbiddelijk als het gaat om de juiste maten van Peters borstbeeld. En de inhoud van Peters nieuwe kookboek wordt grondig getest door de familie voor de grootse onthulling losbarst. Het is allemaal te zien in aflevering 5 van seizoen 11.

Ontdek hier meer over het kookboek Hatseflats! van Peter Gillis.*

Sinterklaas bij Familie Gillis

Wendy, de vriendin van Peter Gillis, wil dolgraag met de familie surprises maken, maar dit lijkt niet bij iedereen in goede aarde te vallen. Ruud heeft weer eens een ingenieuze manier gevonden om met zo weinig mogelijk moeite een passend gedicht voor elkaar te krijgen. Sint en Piet worden bij aankomst zonder pardon opgesloten in een te krappe ruimte. We zien het in aflevering 6 van Massa is Kassa, die uitgezonden wordt op pakjesavond.

Peter Gillis en Nicol in de rechtbank

In aflevering 7 van Familie Gillis: Massa is Kassa komen de fragmenten waar de juice-lovers naar uit kijken. We zien namelijk dat Peter Gillis en Nicol Kremers na lange tijd weer oog in oog met elkaar staan in de rechtbank. Daarnaast zien we dat JP en Leo worden geconfronteerd met fanatieke fans. En Peter regelt een ongekend romantisch avondje voor zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout.

Standbeeld Peter Gillis

Thomas, het medium, doet zijn stinkende best om het enorme kasteel van Peter te reinigen van alle negatieve energieën. Mark ontdekt tijdens zijn controleronde op park Hengelhoef dat er nog flink wat werk aan de winkel is. Peters standbeeld kan na lange tijd dan eindelijk worden onthuld, zo zien we in aflevering 8. Alleen waar het precies moet komen te staan is nog reden voor onenigheid.

Camera’s blijven Peter Gillis volgen

Iedere keer is het weer de vraag of de camera’s Peter Gillis blijven volgen voor deze realityreeks. Inmiddels zijn we toe aan het elfde seizoen. Maar als Talpa de stekker eruit had getrokken had ook niemand daar vreemd van op staan te kijken. De afgelopen tijd stond de familie Gillis tenslotte regelmatig in de rechtbank. En dan niet alleen Mark, omdat hij mishandeld werd. Ook Peter Gillis heeft zich voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden (destijds nog met zijn ex Nicol, die te zien was in de eerste negen seizoenen van de realityreeks). En op dit moment is er natuurlijk ook veel gedoe rond de vakantieparken van de Oostappen groep. Zo moet chaletpark Prinsenmeer dicht van de gemeente Asten. En ook andere gemeentes maken het de ondernemer niet makkelijk.

Nieuwe afleveringen Familie Gillis: Massa is kassa in België kijken

Waar in België op dit moment seizoen 10 van de Familie Gillis: Massa is Kassa net is uitgezonden op VTM2; daar kun je in Nederland nu dus wekelijks kijken naar nieuwe afleveringen van het elfde seizoen. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Kijk.nl. Wil je de nieuwe afleveringen van Familie Gillis massa is Kassa al in België kijken, dan kun je dat daar ook doen. Zorg dan wel voor een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Op VTM GO zijn de afleveringen van deze reeks maar eventjes te kijken.

Voice-over Frank Lammers

Wist je dat in Nederland de voice-over van Familie Gillis: massa is kassa Frank Lammers is? Helaas voor de Vlaamse kijkers, zijn de afleveringen in België opnieuw ingesproken. Wil je meer weten over Frank Lammers als Voice over van Familie Gillis Massa is kassa, lees dan: dit is de voice over! Als je alle afleveringen van Massa is kassa wilt bingewatchen – via Kijk.nl (hierboven uitgelegd hoe je dat vanuit België kunt doen) – kun je wel van zijn stem en commentaar genieten; want dan kijk je naar de orginele afleveringen van SBS6 met de stem van Frank Lammers*. Vanaf aanstaande vrijdag 3 november is Frank Lammers weer te zien als Ferry Bouman in Ferry De Serie.

Foto: SBS6 – Talpa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2023 /