The Sky is the Limit All Stars: deelnemers ken je hier van!

The Sky is the Limit All Stars is vanaf vrijdag 20 oktober wekelijks om 20.35 uur bij Play4 en GoPlay te zien. Wie de deelnemers zijn van The Sky is the Limit All Stars? Dat zijn niet de minste. Willy Naessens en Marie-Jeanne maken hun opwachting, we zien Michel Van den Brande en zijn Sofie, kunsthandelaars Harry en Olga, containerkoning Yves Maes met Julie en Marie Anne De Nil. Kortom: allemaal vertrouwde gezichten van de afgelopen seizoenen.

The Sky is the Limit 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. Hij maakte zes ‘gewone’ seizoenen; in 2014, 2015, 2016, 2017, 2020, 2021-2022. En The Sky is the Limit 2023 is het All Stars seizoen. Hij gaat opnieuw langs bij de absolute toppers van de voorbije seizoen. De sterren van de afgelopen jaren laten je in 2023 nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

The Sky is the Limit terugkijken

Wil je The Sky is the Limit All Stars kijken, dan kan dit iedere vrijdagavond om 20.35 uur bij Play4 en GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet en ga dan naar GoPlay. Seizoen 1 tot en met 6 van The Sky is the Limit kun je anno 2023 nog steeds terugkijken via GoPlay.

Deelnemers All Stars editie

Benieuwd waar je de deelnemers aan The Sky is the Limit All Stars van kent? We introduceren ze nogmaals kort.

  • Willy Naessens en Marie-Jeanne waren te zien in seizoen 1 tot en met 3. Ondernemer Willy Naessens ken je van zijn zwembaden en de industriebouw. De wijze waarop hij naar zijn vrouw Marie-Jeanne roept, kan volgens mij heel Vlaanderen inmiddels wel nadoen. Wist je dat ze ook te zien zijn in het nieuw seizoen van Bake Off Vlaanderen?
  • Michel Van den Brande en Sofie leerden we kennen in seizoen 2 tot en met 4. Hij is de eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Daarnaast kwam hij ook verschillende malen (niet altijd even fijn) in het nieuws. Ook in The Sky is the Limit zorgde hij menig keer voor opschudding, bijvoorbeeld tijdens het doodschieten van een meeuw.
  • Harry Schurmans en Olga Zelenko zagen we in de eerste twee seizoenen van The Sky is the Limit. Harry Schurmans is kunsthandelaar. De twee verwelkomden recent dochtertje Cataleya. Harry is 60 en Olga 41. Ze komt oorspronkelijk uit Oekraïne waar haar ouders nog steeds wonen en waar natuurlijk oorlog heerst.
  • Yves Maes en Julie hoort tot ‘de nieuwe garde’. Hem leerden we kennen in het laatste seizoen van The Sky is The Limit. Lees hier meer over Deelnemers The Sky Is The Limit 2022: nieuwe én oude bekenden. Hij is de eigenaar van Containers Maes.
  • Marie-Anne De Nil zagen we alleen in seizoen 3 van The Sky is The Limit. Zij is de eigenaresse van het vleesverwerkingsbedrijf De Nil en Zoon. Ze wordt ook wel de ‘ongekroonde prinses van The Sky is The Limit’ genoemd. In het ene seizoen dat ze te zien was, maakte ze indruk.

The Sky is the Limit All Stars

In de eerste aflevering van het The Sky is the Limit All Stars seizoen komen we meteen te weten of de liefde van Marie-Anne De Nil voor ‘de saucisse’ nog altijd even groot is en leren we dat het gras nog steeds groen is bij Harry en Olga. En we leren hun dochtertje kennen. Ook stellingbouwer Michel Van den Brande en zijn Sofie maken opnieuw hun opwachting ​ met hun indrukwekkend wagenpark. Dat Harry een obsessie heeft met gras dat weet ondertussen bijna heel Vlaanderen, maar in de All Stars editie van The Sky is the Limit vertelt hij waarom. 

Zwangerschap Olga tot…

Willy Naessens staat op zijn 84 jarige leeftijd nog steeds aan het hoofd van de Naessens groep. Samen met zijn Marie-Jeanne starten ze elke dag door baantjes trekken in hun zwembad van eigen makelij. Willy: “We doen dit al 40 jaar, winter en zomer.” Michel Van den Brande werd afgelopen jaar 60 en trakteerde zichzelf op een mooi verjaardagscadeau, een exclusieve tuningkit van Mansory. Bij Harry en Olga staat alles in teken van de zwangerschap en dat maken ze graag bekend aan de gespecialiseerde pers. Olga: “I’m so happy!”

… saucissekes op begrafenis

Om de 2 maanden reist Marie-Anne met vriendin Jo naar haar geliefde Gran Canaria. Marie-Anne: “Ik kom hier 5 keer op een jaar en ze krijgen hier allemaal een saucisseke van mij.” Daar gaat ze elke dag naar de fitness om fit te blijven en dat doet ze telkens op haar favoriete liedje. Marie-Anne:”Mijn favoriete liedje moeten ze spelen op mijn begrafenis en in plaats van een doodsprentje krijgen ze allemaal een saucisseke.

Huwelijksaanzoek Michel Van den Brande

Michel Van den Brande en Sofie hun relatie kende al veel ups en downs, maar nu kiezen ze definitief voor elkaar. En om die liefde te vieren kocht de ondernemer een ring van Cartier voor maar liefst 50.000 euro. Die ring wil hij tijdens hun vakantie in Saint Tropez om haar vinger schuiven. Maar de belangrijke vraag stellen deed hij toen nog niet. Ondertussen vroeg Michel Van den Brande onder aanmoediging van het publiek zijn Sofie live ten huwelijk aan De Tafel van Gert

Marie-Jeanne en Willy Naessens

Marie-Jeanne kwam in dienst bij Willy als jonge secretaresse maar als snel volgde er meer. Samen gaan ze op bezoek bij één van de bedrijven voor koffie en een ‘koekske’. Willy: “Die Destrooper koekjes, ik krijg die niet open, de kwaliteit van de verpakking is veel te goed.” Verder zien we in aflevering 3 Marie-Anne die haar 68ste verjaardag viert op vakantie in Gran Canaria. Ze begint haar dag met baantjes trekken in het zwembad, een ijsbad en uiteraard is ruiken aan een boulogne worst. 

Yves Maes in The Sky is the Limit All Stars

Yves Maes maakt zijn opwachting in aflevering 4 van The Sky is the Limit All Stars. Hij is de eigenaar van de Maes groep, gekend van de afvalverwerking en containerverhuur. Yves is een echte ondernemer, maar de boerenstiel liet hij nooit los. Om zijn hobby, het kweken van springpaarden uit te kunnen oefenen bouwde hij een ranch.

Ranch Yve Maes

Op zijn ranch bouwt Yves momenteel nog een extra villa van 800m2 . “Als dat af is stop ik”, maakt hij zichzelf wijs. Yves trad pas vorig jaar in het licht van The Sky is the Limit, maar werd meteen graag gezien. Willy en Marie-Jeanne zijn extra vroeg uit de veren voor een bezoek aan Yves en Julie en daar is Willy onder de indruk van Yves zijn afval: “Ja godverdoemme proper, gefeliciteerd.”

Vriendin Jan Kriekels

Michel Van Den Brande heeft een afspraak bij zijn Hypnotherapeute Barbara, de vriendin van Jan Kriekels die er van het begin bij was in The Sky is the Limit. Barbara: ‘Laat een relaxerend gevoel door je lichaam vloeien.’

Kinderwens Marie-Anne

Marie-Anne is terug thuis van haar vakantie op Gran Canaria en is uiteraard te vinden in haar bedrijf. Ze vertelt openhartig over haar relatie met haar vader en haar kinderwens. Marie-Anne: “Je ziet kindjes bij andere die je nauw aan het hart liggen en dan denk je ineens: ik wil ook een kindje.” En tot slot in aflevering 4: Harry en Olga moeten vandaag kunstwerken leveren bij een pas gerenoveerd hotel in Nieuwpoort.

Tatoeage Marie-Annne De Nil

Speciaal bezoek in aflevering 5 van The Sky is the Limit bij Marie-Anne De Nil thuis: Jean-Piere Letienne uit Don’t Worry Be Happy maakt zijn opwachting in Waasmunster voor een wel heel bijzondere opdracht. Na jaren twijfelen hakt Marie-Anne de knoop door en laat ze eindelijk een tattoo zetten. En niet zomaar eentje: gepassioneerd als ze is, kiest ze om het logo van haar bedrijf op haar handpalm te laten tatoeëren. Marie-Anne: “Ik had beter mijn huisdokter uitgenodigd om mijn hartslag in het oog te houden.”

Geboorte Cataleya

Het leven van Harry en Olga nam een drastische wending, want ze mochten hun dochtertje Cataleya verwelkomen. Olga: “Ik ben zo gelukkig met haar.” Harry: “Als ze geboren werd dan voelde ik iets dat ik nog nooit had meegemaakt.”

Willy Naessens in Roemenië

In The Sky is the Limit All Stars aflevering 6 gaan Willy en Marie-Jeanne één van hun bedrijven in Roemënie bezoeken. Daar haalt Willy zijn beste Roemeens boven, al zorgt dit voor de nodige verwarring… ​ Marie-Jeanne: “Je hebt het niet juist uitgesproken.”

Auto’s

Marie-Anne is uitzonderlijk niet aan het werk in de fabriek. Ze gaat deelnemen aan een ladies only Rally met oldtimers. Yves heeft een afspraak met zijn vaste autodealer voor de levering van zijn nieuwe wagen. En welke kleur is nu beter dan het geel van Maes.

Laatste aflevering The Sky is the limit

Peter Boeckx sluit op vrijdag 8 december 2023 het hoofdstuk The Sky is the Limit af met de laatste aflevering van het All Stars seizoen. Hij zegt hierover: “Het was een voorrecht om in de wereld van de happy few te vertoeven.”Onder het motto: ‘Ik heb het goed, iedereen mag het goed hebben’ geven de vertrouwde gezichten van de afgelopen seizoenen van The Sky is the Limit nog een laatste keer een blik in hun leven. 

In de laatste aflevering van The Sky is The Limit (All Stars) vieren Willy en Marie-Jeanne het 60 jarige bestaan van de Naessens groep, is het een hoogdag voor Harry en Olga want Cataleya wordt gedoopt en nodigt Marie-Anne haar favoriete chefs uit voor het 125 jarige bestaan van De Nil.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 december 2023 /