Rolf Sanchez documentaire: Mi Historia op Prime Video kijken

De Rolf Sanchez documentaire Mi Historia is nu op Prime Video te kijken. In de vier afleveringen ontdek je alles over ‘The Dutch King of Latin’. De laatste aflevering wordt op zaterdag 7 oktober aan Prime Video toegevoegd. Als je de trailer hieronder ziet, ontdek je dat de zanger door een moeilijke tijd heen is gegaan. Lees hier meer over Mi Historia van Rolf Sanchez op Prime Video.

Mi Historia kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Rolf Sanchez documentaire

Rolf Sanchez is de Latin sensatie van de 21e eeuw. Deze docuserie geeft een unieke kijk in het leven van Rolf Sanchez. Het succes van de Dutch King of Latin is niet vanzelfsprekend. Samen met zijn familie en zijn manager Ruud heeft hij er keihard voor moeten knokken, met de nodige ups en downs. In Mi Historia vertelt Rolf zijn persoonlijke verhaal zoals hij dat nog nooit heeft

Rolf Sanchez: Mi Historia

De documentaire Mi Historia over Rolf Sanchez telt vier afleveringen. De eerste twee afleveringen werden geplaatst op 23 september, aflevering drie volgt op 30 september en de laatste komt dan op 7 oktober 2023 op Prime Video. Hieronder een korte omschrijving per aflevering:

X-Factor

Aflevering 1: Muziek zit diep in het dna van de familie Sanchez. Op jonge leeftijd wordt duidelijk dat ook Rolf geboren is om te entertainen. Als hij 14 jaar is, neemt hij zijn eerste singeltje op en begint hij op te treden. Rolf weet nu zeker dat hij op het podium wilt staan en besluit op zijn negentiende mee te doen aan de talentenjacht X-factor. Rolf wordt derde en denkt doorgebroken te zijn in Nederland…

Bekend in Latijns-Amerika

Aflevering 2: Na het succes van X-Factor raakt Rolf uit de schijnwerpers en dat heeft een grote impact op hem. Moeder Doris blijft echter geloven in Rolf en zijn droom om een groot artiest te worden. Ze contacteert een vriend die ervoor zorgt dat hij door kan breken in de Dominicaanse Republiek. Als hoogtepunt mag hij optreden tijdens de Soberano Awards, waardoor hij in één klap bekend is in heel Latijns-Amerika.

Rolf Sanchez: Miami

Aflevering 3: Rolf maakt grote indruk met zijn optreden bij de Soberano Awards en komt in contact met belangrijke spelers in de Latin muziekwereld. Om met hen te kunnen werken, verhuist hij naar Miami. Hij werkt met de beste producers en scoort drie nummer 1 hits. Hij leeft weliswaar het leven waar hij al zo lang van droomt, maar het gaat ten koste van zichzelf.

Als de vierde aflevering van Mi Historia, de documentaire over Rolf Sanchez, op Prime Video te kijken is, werk ik dit artikel natuurlijk bij. Dit zal zijn op zaterdag 7 oktober 2023.

Trailer documentaire Rolf Sanchez

Documentaire Rolf Sanchez op Prime Video

Liefhebbers van (muziek)documentaires, die nog geen Prime Video hebben, kan ik dit sowieso aanraden. Er komen namelijk steeds meer interessante docu’s bij. Denk bijvoorbeeld aan de docureeks over Kelly van der Veer. Maar je vindt er nog veel meer interessante docu’s, series en films. Klik hier voor het overzicht. 

De Rolf Sanchez documentaire is gemaakt door Heus, die je ook kent van Strandgasten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2023 /