Ik vertrek seizoen 25 met deze deelnemers in 2023 op tv

Goed nieuws voor liefhebbers van Ik Vertrek, want donderdag 14 september 2023 is alweer het 25ste seizoen gestart! Er komen vijf gloednieuwe afleveringen aan en in december kunnen we ook nog eens genieten van een nieuwe reeks Ik Vertrek Even Weg. Lees hier in ieder geval alles over de deelnemers aan Ik Vertrek seizoen 25.

Ik Vertrek seizoen 25

Ik Vertrek seizoen 25 start op donderdag 14 september 2023 met vijf meeslepende uitzendingen. Daarbij volgen we vier nieuwe families. En we ontdekken hoer het is met Ik Vertrek deelnemers uit het verleden: familie Van der Linden en familie Freeling. Bij AVROTROS spreken ze over een ‘rollercoaster van emoties, hilarische momenten en inspirerende reizen naar nieuwe horizonten’. De deelnemers van Ik Vertrek seizoen 25 (2023) vinden we in Spanje, Tsjechië, Frankrijk en Zuid-Afrika.

Ik Vertrek 2023

Seizoen 25 – Ik Vertrek najaar 2023 – is te kijken op donderdagavond op NPO1 rond half 9. Op donderdag 12 oktober is er geen uitzending, omdat je dan kunt kijken naar Het Gouden Televisier-Ring Gala. Wil je meer afleveringen van Ik Vertrek 2023 kijken, klik dan op de link en ontdek meer over het voorgaande seizoen. Je kunt tevens alle uitzendingen terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Als je een VPN Verbinding hebt, die je op Nederland zet, dan kun je ook vanuit het buitenland naar Ik Vertrek op NPO Start kijken.

Ook een aanrader: Kasteelvrouwe Emmy.

Familie Lemmens

Nieuwsgierig naar de deelnemers uit de eerste aflevering van Ik Vertrek seizoen 25 (2023). Maak hier alvast kennis met de Familie Lemmens. Al voordat Wijnand (42) en Nienke (39) elkaar leerden kennen, droomden ze ervan om iets op te bouwen in een ander land. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat hun kinderen Isa (10) en Lucas (8) leren dat de wereld groter is dan Nederland. Ze reizen af naar Spanje. Daar gaan ze op een stuk grond een ecologisch vakantiepark bouwen. Voordat ze hiermee van start kunnen gaan, moeten ze eerst hun eigen huis opknappen. Er komen veel vergunningen om de hoek kijken en een aanvraag kan lang duren. Ondertussen zitten ze al bijna drie jaar in Spanje en kunnen ze nog steeds niet doorpakken met hun vakantiepark. Hun geduld wordt op de proef gesteld.

Ray & Hinke

En ook over de deelnemers uit de tweede aflevering vaan Ik Vertrek, najaar 2023 weten we meer. Dat zijn namelijk Ray en Hinke. De droom van Ray (52) en Hinke (51) om te vertrekken is jaren geleden ontstaan, maar het stel wilde wachten tot hun zoons oud genoeg waren. Nu beide mannen uit huis zijn, is het tijd om Naarden te verruilen voor Tsjechië, waar ze een B&B willen beginnen. In het noorden van het land hebben Ray en Hinke een vervallen carréboerderij gekocht. Het geheel moet gerenoveerd worden, maar na het vertrek slaat het noodlot toe. Ze belanden in een nachtmerrie als het met de gezondheid van Ray niet goed gaat. Ze zetten alles op alles om toch hun eerste gasten te kunnen ontvangen.

Thomas & Pauline

Voor Thomas (34) en Pauline (31) is emigreren geen lang gekoesterde droom. Totdat zich een enorm chateau aandient in het oosten van Frankrijk. Ze pakken hun koffers in en vertrekken samen met baby Otis naar het Franse platteland. Al gauw komen Thomas en Pauline erachter dat de inventaris niet in orde is. Ondanks deze teleurstelling storten ze zich vol goede moed op de vernieuwing van het chateau. Ze gaan voortvarend aan de slag, maar het budget krimpt, terwijl Otis groeit en meer aandacht vereist. Thomas en Pauline proberen alle ballen hoog te houden, maar ondertussen komt de deadline van hun grote opening steeds dichterbij.

Sven & Tamara

Sven (40) en Tamara (35) hebben nog maar amper een jaar een relatie als ze besluiten naar Zuid-Afrika te vertrekken. Aan de oostkust hebben ze een villa op de kop getikt die ze willen omtoveren tot een walhalla voor rustzoekers. Zodra de eerste gastenkamers klaar zijn voor gebruik, besluiten ze deze alvast in de verhuur te doen. De lastminuteboekingen stromen binnen. Maar het blijken niet de rustzoekers te zijn die ze juist willen aantrekken. De gasten zien de villa als een plek om helemaal los te gaan. Als een groep feestgangers het wel heel bont maakt, is de maat voor Sven en Tamara vol.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 oktober 2023 /