Van Roosmalen & Groenteman; je kunt er live bij zijn

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf maandag 18 september wekelijks bij BNNVARA op NPO3 te zien om 20.20 uur met hun programma Van Roosmalen & Groenteman. Dit is een live show, waar je als kijker dus gewoon bij kunt zijn. Ontdek hier meer over Van Roosmalen & Groenteman én hoe je live aanwezig kunt zijn bij de opnames.

Van Roosmalen & Groenteman

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen hebben hun snuffelstage bij SBS 6 succesvol afgerond en zijn terug op het vertrouwde nest. Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door. In de eerste aflevering zagen we bijvoorbeeld Martine van Os (die je de afgelopen weken op tv zag in We Zijn Er Bijna!) en Jeroen Snel.

Gijs Groenteman

Gijs Groenteman* is schrijver, bijvoorbeeld van een boek over Ischa Meijer (waar de serie I.M. over is gemaakt). Hij is de zoon van presentatrice Hanneke Groenteman en getrouwd met schrijfster/columniste Aaf Brandt Corstius*. 

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen* is eveneens columnist en schrijver. Hij heeft een relatie met journaliste/columniste Eva Hoeke*. In 2022 is zijn boek Totaal verschenen; hierin zijn de beste reportages van deze journalist gebundeld. Recent is ook Totaal 2 verschenen.

Van Roosmalen & Groenteman live bijwonen

Wil je de opnames van Van Roosmalen & Groenteman live bijwonen dat kan dat iedere maandagavond in de Studio’s Aalsmeer (Van Cleefkade 15, 1431 BA Aalsmeer). De minimumleeftijd is 16 jaar en je dient om 19.15 uur aanwezig te zijn. Om 21.15 uur zit het er dan weer op en kun je naar huis om het programma thuis nog eens terug te kijken. Er zijn iedere maandag tot en met 18 december opnames. Tickets bestel je in de BNNVARA-ticketshop.

Van Roosmalen & Groenteman terugkijken

Iedere avond kijk je Van Roosmalen & Groenteman bij BNNVARA op NPO3; terugkijken kan via NPO Plus en NPO Start. Je ziet dan staan ‘seizoen 6’ de show werd eerder namelijk gemaakt onder de naam Media Inside. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar NPO Start.

Foto: BNNVARA – Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 september 2023 /