De Rechtbank seizoen 12 op Play4 en GoPlay te kijken

De Rechtbank seizoen 12 is vanaf zaterdag 2 september om 20.00 uur in herhaling te kijken op Play4. Ontdek hier meer over het twaalfde seizoen, waarbij voor het eerst mee wordt gekomen bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 8 januari 2023; het heeft een update gekregen op 2 september 2023.

De Rechtbank seizoen 12

De Rechtbank seizoen 12 toont straffe en opvallende rechtszaken, met een rechtstreekse inkijk in de rechtszaal en zo ook in de maatschappij. Met strenge maar rechtvaardige rechters die je meenemen achter de schermen. Het twaalfde seizoen neemt ons mee naar de correctionele rechtbanken van Charleroi en Kortrijk. Daarnaast kijken we mee met het vredegerecht in Wetteren en de probatiecommissie in Hasselt.

Liefhebber van dit soort programma’s, kijk dan ook True Crime Belgium terug. En wist je dat in Nederland Voor De Rechter seizoen 9 van start is gegaan?

Koninklijke Belgische Voetbalbond

Nieuw in het twaalfde seizoen is dat we meekijken bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond in De Nationale Kamer in de strijd tegen Discriminatie en Racisme. In dit tuchtorgaan kunnen straffen opgelegd worden aan onder meer spelers, trainers, supporters en clubs bij schending van het verbod op discriminatie.

Leestip voor de liefhebbers: De Volksjury 2

De Rechtbank seizoen 12 kijken

Momenteel is seizoen 12 van De Rechtbank niet meer op GoPlay te kijken. De afleveringen zijn alleen om 20.00 uur bij Play4 te zien. Of ze nog op GoPlay komen, durf ik niet te zeggen. Ik zou zeggen: check het vooral op het moment dat je dit leest en het wil kijken. Wil je vanuit Nederland (of een ander land dan België) naar GoPlay kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je de aflevering start. Eerder schreven we ook al over dit programma, lees hier bijvoorbeeld meer over seizoen elf en seizoen 10.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 september 2023 /