Zoov seizoen 2: Nederlandse jongeren zonder ouders op vakantie

Zes Nederlandse jongeren in de leeftijd van dertien tot en met vijftien jaar gaan in Zoov seizoen 2 voor het eerst zonder hun ouders op vakantie naar een onbekende bestemming. Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV) seizoen 2 is van maandag tot en met vrijdag van 31 juli tot en met 11 augustus om 18.10 uur op NPO Zapp te kijken. De Nederlandse Zonder Ouders op Vakantie (Zoov) cast van seizoen 2 bestaat uit Anne, Jada, Jayden, Rosanne, Senna en Yordin.

Wist je dat je op dit moment ook kunt kijken naar de Vlaamse editie van ZOOV? Lees: ZOOV 2 cast: deze deelnemers gaan zonder ouders op vakantie.

ZOOV

In het seizoen 2 van de serie Zonder ouders op vakantie (ZOOV) gaan zes Nederlandse jongeren tussen de dertien en vijftien jaar voor het eerst zonder hun ouders op vakantie naar een onbekende bestemming. Tijdens de reis leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ook zichzelf. Zo overwinnen ze hun angst tijdens het bodyjumpen in een wilde rivier, spreken ze open over hun onzekerheden en dagen elkaar uit voor een streetfood challenge om populaire lokale snacks te eten – óók die met tentakels.

Zonder ouders op vakantie

ZOOV betekent ook dat ze zelf boodschappen moeten doen met een beperkt budget (waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn), zelf de vieze wc’s moeten schrobben en kiezen uit 16 wasprogramma’s om een schone was te draaien. En dan zijn er ook nog tegenslagen: heftige regen en de stroom die uitvalt preciés tijdens een spannende filmavond!

ZOOV 2023

De jongeren verblijven voor hun ZOOV avontuur in een luxueuze villa op Sicilië. Terwijl ze genieten van de vrijheid om hun eigen keuzes te maken, komen Anne, Jada, Jayden, Rosanne, Senna en Yordin voor uitdagingen te staan waar ze normaal gesproken niet bij stilstaan en ‘worstelen’ ze soms (alleen en samen) met hun gedachtes en onzekerheden. Wat hopen de jongeren tijdens deze vakantie op te steken van de anderen? Gaan ze hun ouders missen? En wat nemen ze aan lessen mee naar huis? Door zelf uitdagingen aan te gaan en angsten te overwinnen, beseffen ze dat ze al heel veel zelf kunnen, maar wellicht toch nog het een en ander te leren hebben.

Zonder ouders op vakantie cast

De Zonder Ouders Op Vakantie cast wordt in Nederland gevormd door Anne, Jada, Jayden, Rosanne, Senna en Yordin. Op dit moment weten we nog niet zoveel over dit zestal. Als we meer weten over de Nederlandse deelnemers aan ZOOV / Zonder ouders op vakantie weten, dan werken we dit artikel bij en delen het via onze social media.

ZOOV 2023 kijken

Wil je ZOOV 2023 kijken, dan kan dit in Nederland bij NPO Zapp en terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Met een VPN Verbinding kun je ook vanuit het buitenland terugkijken; zet ‘m dan even op Nederland. Wil je de Vlaamse Zoov zien, dan moet je op VRT MAX zijn. Daar vind je ook het eerste seizoen van Zonder ouders op vakantie. Hier geldt voor Nederlandse kijkers; zet je VPN op België om te kunnen kijken naar VRT MAX in Nederland.

Foto: NTR / NewBe

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 juli 2023 /