Ik Weet Er Alles Van seizoen 5 met Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 20.00 uur bij RTL4 (en Videoland) te zien met de quiz Ik Weet Er Alles Van. Het seizoen wordt afgesloten met de junior editie. Ontdek hier meer over deze spelshow, die inmiddels toe is aan het vijfde seizoen.

Ik Weet Er Alles Van seizoen 5

Ook in Ik Weet Er Alles Van seizoen 5 strijden zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai* vijf dagen tegen elkaar. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is presentator van deze quiz. Hij is in de zomer van 2023 vaker op tv te zien bij RTL4. Zo is hij namelijk ook de presentator van het nieuwe seizoen van Beste Kijkers. Nu denk je misschien dat is veel Ruben Nicolai… Maar als je zijn Beste Kijkers-collega’s Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge volgt, dan weet je dat die zelfs met drie programma’s in een week op tv zijn. Tijl Beckand zie je verder ook in De Moeite Waard en Het Perfecte Plaatje op Reis. En Jeroen van Koningsbrugge spotten we in Kamp Van Koningsbrugge en in Secret Duets.

Zomerstop Goede tijden, slechte tijden

Ik Weet Er Alles Van seizoen 5 wordt uitgezonden tijdens de zomerstop van Goede tijden, slechte tijden. Wist je dat het programma zelfs regelmatig beter scoorde dan GTST zelf? In 2023 kun Ik Weet Er Alles Van seizoen 5 dan ook kijken in de zomerstop van Goede tijden, slechte tijden in juni, juli en augustus.

Ik Weet Er Alles Van Kijken

Wil je Ik Weet Er Alles Van Kijken, dan kan dit iedere maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur op RTL4. In de laatste week kun je traditiegetrouw kijken naar de junior editie. Je kunt het programma terugkijken op Videoland. Daar vind je ook eerdere seizoenen, zoals die met VIPS waar we eerder over schreven.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 juli 2023 /