Joseph Klibansky documentaire: Er ís helemaal geen einddoel

De documentaire over Joseph Klibanksky: Er ís helemaal geen einddoel is vanavond – zondag 30 juli – om 23.10 uur te kijken bij AVROTROS op NPO1. Ontdek hier meer over Joseph Klibansky, documentaire én zijn bekende schoonzus. Die kun je namelijk kennen uit een veelbesproken tv-programma…

Joseph Klibansky

De Nederlandse beeldend kunstenaar Joseph Klibansky (1984) heeft de internationale kunstwereld de afgelopen jaren opgeschud. Van Max Verstappen, Rico Verhoeven en grote DJ’s tot aan Madonna aan toe verzamelen of dragen zijn kunst. Voor Joseph Klibansky is marketing onlosmakelijk verbonden met zijn kunstwereld. Zo heeft Klibansky met Keune* een lijn producten.

Klibansky familie

Over de firma Klibansky zijn de meningen verdeeld. Is het commercie of kunst? In deze documentaire worden Joseph Klibansky en zijn familie (zijn moeder, vader, broer en schoonzus) in hun dagelijkse bezigheden binnen het bedrijf Klibansky gevolgd. Wat is het geheim achter het internationale succes van deze jonge kunstenaar en zijn familie? Dat zie je in de documentaire Joseph Klibansky – Er ís helemaal geen einddoel.

Documentaire Joseph Klibansky kijken

De documentaire Joseph Klibansky – Er ís helemaal geen einddoel is op zondag 30 juli 2023 te kijken om 23.10 uur bij AVROTROS op NPO1. Aansluiten kun je ‘m terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Via het zoekvenster ontdek je daar al een aantal andere programma’s over deze kunstenaar. En kijk zeker ook naar Splinter Uitgenodigd.

Schoonzus Susanna Klibansky

Denk je tijdens het kijken naar de documentaire ‘die schoonzus komt mij bekend voor’, dat kan kloppen je zag Susanna namelijk in The Real Housewives of Amsterdam. Ze is getrouwd met Louis en heeft met hem twee dochters. Wist je dat Susanna toen ze jonger was als Susanna Kay een carrière als zangeres heeft gehad? Ze komt uit een muzikale familie. Haar oma en haar moeder hebben in vele operettes gezongen en haar tante Suze van Grootelwas een bekende klassiek geschoolde sopraan.

The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2

Susanna Klibansky is ook te zien in The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2. Deze reeks kun je verwachten op Videoland in het najaar van 2023. Volg ons via onderstaande social media en je ontdekt wanneer The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2 van start gaat.

Foto: AVROTROS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 juli 2023 /