Formule 1 kijken bij Canvas: GP België Spa-Francorchamps op tv

Update: deze uitzending zit er op. Je kunt in het weekend van 26/27 augustus wel gratis kijken naar de GP van Nederland of te wel de Dutch GP. Lees: Formule 1 GP van Nederland (Zandvoort) gratis bij NPO1 tv kijken.

Wist je dat je dit weekend – vanaf vandaag vrijdag 28 juli – Formule 1 kunt kijken bij Canvas? Canvas zendt de GP België in Spa-Francorchamps uit op tv. Je kunt zowel kijken naar de kwalificatie, als de sprintrace en de race. Ontdek er hier alvast meer over.

Heb je geen Canvas: lees dan hier hoe je gratis Formule 1 kunt kijken.

Formule 1 kijken op Canvas

Om de Grand Prix van België vanuit Spa-Francorchamps op de voet te volgen, heb je geen abonnement nodig. De Formule 1 is dit weekend namelijk live te kijken op Canvas. Dat is niet alleen goed nieuws voor de Vlaamse Formule 1 fans; ook de Nederlanders kunnen het zo eenvoudig op tv kijken. Althans, de meeste Nederlandse tv-aanbieders hebben Canvas gewoon in het pakket. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je dan gratis Formule 1 kijken vanaf Spa-Francorchamps waar de Grand Prix van België wordt verreden.

GP België op tv kijken

Wil je de GP België op tv kijken, maar heb je geen Canvas in het zenderpakket? Dan zijn er gelukkig nog mogelijkheden om de Grand Prix van België gewoon te kijken met Nederlands commentaar. De uitzendingen van Canvas kun je namelijk altijd (terug)kijken via VRT MAX. Het enige dat je dan nodig hebt, is een VPN Verbinding. Die zet je op België en daarna ga je naar de website VRT MAX. Dit kun je ook bij andere Formule 1 wedstrijden doen, die in het buitenland gewoon gratis te kijken zijn. Lees dan dit uitgebreide artikel: Gratis Formule 1 kijken 2023 met Max Verstappen.

Grand Prix België op Canvas mét sprintrace

Je kunt op Canvas niet alleen live naar de Grand Prix van België kijken. Nee, Formule 1 liefhebbers worden echt op hun wenken bediend. Op vrijdag wordt de kwalificatie uitgezonden, zaterdag is de sprintrace te zien en zondag kun je gratis kijken op Canvas naar Formule 1 vanuit Spa-Francorchamps.

Uitzendschema Formule 1 Canvas

  • Sporza brengt op Canvas een rechtstreeks verslag van de kwalificatieritten van de Formule 1 Grand Prix van België vanaf Spa-Francorchamps op vrijdag 28 juli 2023 om 17.00 uur. Aansluitend kunnen sportliefhebbers blijven kijken naar het WK voetbal vrouwen 2023.
  • Zaterdag 29 juli 2023 uur kun je om 16.30 uur op Canvas live bij Sporza kijken naar het rechtstreeks verslag van de sprintrace van de Formule 1 GP van België op Spa-Francorchamps. Sportliefhebbers kunnen later ook nog kijken naar de Tour de France Femmes.
  • Zondag 30 juli 2023 om 14.45 uur is het vervolgens tijd voor het verslag van de Grand Prix België vanuit Spa-Francorchamps. Wie wint deze keer de Formule 1 race? Gaat de winst weer naar Max Verstappen?

// Foto: VRT //

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 juli 2023 /