WK voetbal vrouwen op tv kijken (2023)

Wil jij het WK voetbal 2023 voor vrouwen op tv kijken? Dat kan! De wedstrijden zijn zowel in Nederland als België op tv te volgen. We zetten alles voor je op een rijtje.

WK voetbal vrouwen op tv

In Nederland worden de wedstrijden van het FIFA’s Women’s World Cup 2023 door de NOS uitgezonden. Dit is de plek om de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen te volgen. Behoort het Nederlands dameselftal weer tot de beste van de wereld? Iedere dag is er één wedstrijd op tv te kijken en kun je naar samenvattingen van de andere voetbalwedstrijden kijken op de website en in de app. Daarnaast bespreken ze de wedstrijden ook bij NOS Studio Sport Zomer, waar meer sportevenementen worden besproken.

Ook interessant voor voetballiefhebbers: Marokkaanse voetbalsprookje

Red Flames niet op WK voetbal

Het WK voetbal voor vrouwen 2023 wordt georganiseerd in Australië en Nieuw-Zeeland. Er doen voor het eerst 32 teams mee, maar de Red Flames slaagden er helaas niet in zich te plaatsen. Er zijn acht groepen van vier teams. Titelverdediger de Verenigde Staten behoort ook dit jaar weer tot de favorieten, net als Duitsland, Frankrijk en Japan. Of doet het Nederlands dameselftal het dit jaar nog beter dan hun zilveren plak van 2019? Het WK voetbal voor vrouwen duurt van 20 juli 2023 tot en met 20 augustus 2023.

Leestip: Documentaire Het EK van de Red Flames te kijken op Canvas en VRT NU

WK voetbal 2023: vrouwen bij Sporza

De tijdszone van de organiserende landen is voor Europese kijkers niet zo gunstig, al wordt er toch een aantal wedstrijden op een redelijk uur in de ochtend gespeeld. Sporza brengt dagelijks één live-wedstrijd en een samenvattingsmagazine. Vanaf de kwartfinales worden de wedstrijden ook omkaderd.

Loop je bij de NOS of Sporza tegen landbeperkingen aan, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op het land zet waar je wilt kijken (NOS = Nederland / Sporza = België). Je kunt zo nog meer voetbal op tv volgen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 juli 2023 /