600 uur series, films en show van Studio 100 op Streamz kijken

Streamz en Studio 100 gaan flink samenwerken. Dat betekent concreet dat er maar liefst 600 uur aan series, films en live shows van Studio 100 te kijken zijn op Streamz. Van de nieuwste reeks Nurdys tot aan series van weleer als Spring.

Studio 100 & Streamz

Vanaf juli 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan het Vlaamse streamingplatform. Dit omvat een diverse selectie van series, films en live shows die dus samen goed zijn voor maar liefst 600 uur aan Studio 100 kijkplezier. Dat deze samenwerking volgt, is geen verrassing. De series en films van Studio 100 zijn immers dé publiekslievelingen in de kidszone van Streamz.

Heb je een echte Studio 100 fan in huis, dan moet je voor zijn/haar verjaardag zeker in de Studio 100 Webshop zijn.

Studio 100 op Streamz kijken

Bumba is de absolute favoriet, met Bumba – Bravo Babilu als best bekeken titel. Op de tweede plaats staat Kabouter Plop en op de derde plaats vinden we Mega Mindy. Vanaf juli zullen deze drie favorieten worden aangevuld met nieuwe titels, films en live shows van onder andere K3, Piet Piraat, Maya de Bij en nog veel meer.

Spring, Huis Anubis en meer….

Maar ook voor (jong)volwassenen is er een uitgebreid aanbod. Streamz brengt reeksen en films zoals Spring, Wizzy & Woppy, Amika, Anubis en het pad der Zeven Zonden en zelfs de klassieke films van Pippi Langkous uit de jaren ’70.

Over de nieuwste Studio 100 series Nurdys schreven we dit: Nurdys: Studio 100 animatiereeks voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Kidszone Streamz

In de aparte kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig en reclamevrij genieten van hun favoriete kinderreeksen. Het huidige aanbod omvat al een uitgebreide selectie van zowel bekende internationale als lokale titels en gezichten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 juli 2023 /