Vlaanderen Feest 2023 Antwerpen: optredens van deze artiesten

Vlaanderen Feest 2023 wordt op dinsdag 11 juli 2023 in Antwerpen grootst gevierd met optredens van vele artiesten. Je kunt onder andere genieten van optredens van #LikeMe en later komen ook #LikMe castleden Camille Dhont, Maksim Stojanac, Pommelien Thijs en Aaron Blommaert solo langs op het Vlaanderen Feest podium op de Grote Markt in Antwerpen. Ontdek hier meer over Vlaanderen Feest 2023 in Antwerpen: optredens en artiesten.

Vlaanderen Feest 2023

Op 11 juli palmt Peter Van de Veire weer de Grote Markt van Antwerpen in met Vlaanderen feest en brengt een scala aan Vlaamse topartiesten mee. Op initiatief van VRT 1 en Radio2 zingt Stan Van Samang het Vlaanderen feestlied: Feest. Speciaal voor deze gelegenheid geschreven én in het Nederlands gezongen.

Vlaanderen Feest live kijken

Als je Vlaanderen Feest live wil kijken, hoef je niet naar de Grote Markt in Antwerpen af te reizen. Nee, Vlaanderen feest 2023 wordt ook weer uitgezonden op VRT1. Van 21.00 tot 22.10 uur kun je kijken naar de show, die wordt gepresenteerd door Peter van de Veire. Je kunt ook vanuit Nederland deze show (terug)kijken via VRT MAX. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga dan naar VRT MAX.

Ontdek hier meer over de artiesten die live te zien zijn bij Vlaanderen Feest 2023 in Antwerpen:

Artiesten Vlaanderen feest 2023

Van 18.00 uur tot 23.15 uur kun je genieten van tal van optredens van Vlaamse artiesten, Aaron Blommaert, Bart Herman, Bazart & Guusje, Camille, Dana Winner, Gustaph, Lady Linn, Maksim, Metejoor, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs, Stan van Samang en XINK. #LikeMe en de Romeo’s treden zelfs ieder een uur op! Van 18.00 – 19.00 uur en tussen 20.00 en 21.00 uur verzorgt DJ Dimi een dj-set.

Wist je dat verschillende artiesten ook genomineerd zijn voor Zomerhit en/of optreden bij Tien Om Te Zien in de zomer van 2023?

#LikeMe bij Vlaanderen Feest

#LikeMe zal van 19.00 tot 20.00 uur optreden op de Grote Markt in Antwerpen tijdens Vlaanderen Feest 2023 (11 juli 2023). Tussen 21.00 en 22.00 uur komen dan verschillende artiesten ook nog optreden in de show, die wordt gepresenteerd door Peter van de Veire. Van de acteurs en actrices, die je uit #LikeMe kent, kun je genieten van optredens van Aaron Blommaert, Camille Dhont, Maksim Stojanac en Pommelien Thijs.

Pommelien Thijs heeft net haar album uit. Ik schreef hierover: Pommelien Thijs cd Per Ongeluk (+ recensie) En wist je dat Camille Dhont haar eigen telenovelle heeft. Lees alles over: Milo, de telenovelle van Camille Dhont met deze cast!

Setlist Vlaanderen Feest 2023

Op de website van Vlaanderen Feest heb ik zelfs de setlist van 2023 gevonden. Welke nummers de artiesten tijdens Vlaanderen Feest 2023 hoogstwaarschijnlijk gaan zingen, dat zijn:

*Als je op de naam klikt, ontdek je meer over de artiesten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 juli 2023 /