Rock Werchter 2023 live artiesten op tv kijken bij Canvas

De optredens van verschillende artiesten op Rock Werchter 2023 kun je ook live op tv kijken bij Canvas. Van donderdag 29 juni 2023 tot en met zondag 2 juli kun je dagelijks naar Rock Werchter 2023 live kijken met Michèle Cuvelier. Op VRT MAX kun je interviews met Rock Werchter 2023 artiesten terugkijken.

Rock Werchter 2023: live op tv

Michèle Cuvelier zorgt ervoor dat de tv-kijker dagelijks op de hoogte blijft van wat er speelde op de festivalweide van Rock Werchter. Wat je kunt verwachten van Rock Werchter 2023 op tv: artiesten die langs komen voor een babbel, maar vooral heel veel muziek. Daarnaast ga je als kijker mee backstage en sta je zo opeens op de eerste rij tijdens alle optredens van de geweldige artiesten op Rock Werchter dit jaar.

Rock Werchter 2023 op tv kijken

De uitzendingen van Rock Werchter 2023 op tv kijken, kan dus van donderdag tot en met zondag. De uitzendingen starten telkens op een ander moment. Hier het overzicht:

  • Donderdag 29 juni: 21.27 uur
  • Vrijdag 30 juni: 21.20 uur
  • Zaterdag 1 juli: 20.35 uur
  • Zondag 2 juli: 20.00 uur

VRT MAX

Wil je Rock Werchter terugkijken dan kan dit via VRT MAX bij Rock Werchter live. Daarnaast kun je bij De festival zomer ook nog verschillende fragmenten en interviews met Rock Werchter 2023 artiesten zien. Denk aan Charlotte De Witte, Compact Disk Dummies en Zwangere Guy. aar ook aan Editors, Black Box Revelation, Tamino en Ben Howard. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga dan pas naar de VRT MAX site.

Je ontdekt bij De festivalzomer nog meer festivals. Natuurlijk delen we het als we het weten waar de camera’s deze zomer nog meer zijn. We doen dit dan via onze Instagram en Facebook.

Rock Werchter livestream

Daarnaast kun je via VRT MAX ook de Rock Werchter livestream van Studio Brussel zien. Helaas zijn er geen beelden meer terug te kijken van eerdere edities, want ook eerder was Rock Werchter al te volgen op tv.

Festivals op Canvas kijken

Canvas brengt niet alleen de hoogtepunten op Rock Werchter, maar ook van Pukkelpop. Dat doen ze bij beide festivals met live-uitzendingen vanop de festivalterreinen. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Eerder kon je op tv (in Nederland) ook al kijken (en nog steeds terugkijken) naar Pinkpop. En de aankomende zomer komt er sowieso veel meer muziek op tv. Hier een overzicht.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 juli 2023 /