Arnout Hauben: nieuw programma Dwars door de Lage Landen 2

Arnout Hauben, Ruben Callens en Philippe Niclaes zijn gestart met een nieuwe Dwars door de Lage Landen. Deze keer lopen de wandelende tv-makers van Lauwersoog naar De Panne. Er wacht hun weer een tocht van bijna duizend kilometer. Dat er een nieuw programma komt, heeft Arnout Hauben donderdag 6 juni 2023 bekendgemaakt op zijn Instagram pagina. En er is meer goed nieuws, want vanaf diezelfde avond kun je ook naar herhaling van Dwars door de Middellandse Zee kijken.

Arnout Hauben: nieuw programma

Op Google wordt er veelvoudig gezocht op ‘Arnout Hauben nieuw programma’ en zelfs ‘Arnout hauwen nieuw programma 2023’. Nu – op 6 juni 2023 – is er dan eindelijk nieuws. Arnout Hauben* schrijft op zijn Instagram: “Prachtig nieuws: Ruben, Philippe en ik zijn vertrokken op een nieuwe tocht. We beginnen waar we de vorige keer geëindigd zijn, in het uiterste noorden van Nederland. We stappen terug naar huis: ‘Dwars door de Lage Landen’. Van Lauwersoog naar De Panne. 1000 km! (980 om precies te zijn, maar de eerste dagen zijn we al een paar keer omgelopen 😉). “

Dwars door de Lage Landen 2: Lauwersoog – De Panne

De route die de heren afleggen voor dit nieuwe seizoen van Dwars door de Lage Landen gaat dus van Lauwersoog naar De Panne. Ze volgen hierbij het Diagonaalpad in Nederland en de GR5a in België. Arnout Hauben verder op zijn Insta: “Het programma is een productie van de VPRO & VRT 1 en zal -we zien wel wanneer- volgend jaar worden uitgezonden. Vele groeten, de benen zijn goed, de moraal hoog en zon schittert als nooit tevoren boven de Lage Landen.”

Natuurlijk delen wij het op Instagram, in de Facebook-groep én onze nieuwsbrief als we meer weten over dit nieuwe seizoen van Dwars door de Lage Landen.

Wandelprogramma’s Arnout Hauben

Gelukkig hoeven we de wandelprogramma’s van Arnout Hauben, Ruben Callens en Philippe Niclaes niet te missen. We kunnen sinds donderdag 6 juni 2023 om 20.40 uur wekelijks kijken naar de herhaling van Dwars door de Middellandse Zee (in Nederland is deze vanaf maandag 3 juli 2023 weer op tv te kijken). Daarnaast kun je op VRT MAX helaas alleen nog naar de verschillende seizoenen van Ten Oorlog kijken.

Boeken Arnout Hauben

Bij de wandelprogramma’s van Arnout Hauben zijn ook altijd boeken verschenen. Deze zijn nog steeds verkrijgbaar. We zetten ze op een rijtje.

Meer programma’s en boeken van Arnout Hauben

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 juni 2023 /