Karin Bloemen en Cor Bakker: Waar waren we gebleven? op tv

Karin Bloemen en Cor Bakker zaten ruim twee jaar geleden midden in een prachtig liedje, in een gevulde zaal vol met mensen die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen werden ze opeens ruw onderbroken door de eerste lockdown. In de theatershow Waar waren we gebleven? belichten Karin Bloemen en Cor Bakker op geheel eigen wijze de verschillende kanten van de ingewikkelde problematiek van de pandemie. De theatervoorstelling is vandaag, zondag 9 april om 23.33 uur te kijken bij MAX op NPO 1.

Dit artikel verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 26 december 2022. Het is bijgewerkt op zondag 9 april 2023.

Waar waren we gebleven

Karin Bloemen en Cor Bakker* waren net bezig met hun theatertour toen alle theaters dicht moesten vanwege de coronapandemie. In Waar waren we gebleven komen conferences voorbij en spelen en zingen ze de mooiste liedjes. Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, beeldscherm en koptelefoon.

Wist je dat Karin Bloemen tegenwoordig ook haakboeken* maakt?

Karin Bloemen en Cor Bakker

Zangeres en cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange geschiedenis samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ’80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013). Cor Bakker kun je ook kennen van de vele shows, die hij in samenwerking met Paul de Leeuw heeft gemaakt. Karin Bloemen viert dit jaar dat ze veertig jaar in het theater staat. Ze is mede bekend door haar opvallende theaterkostuums en flamboyante jurken. Je zag haar recent in Strandgasten, maar ook in de satirische comedy-serie CAST.

Leestip: Buiten is het feest kijken | Ontdek alles over verhaal en cast

Waar waren we gebleven kijken

Waar waren we gebleven? is op zondag 9 april om 23.33 uur te kijken bij MAX op NPO 1. Je kunt deze voorstelling terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding kun je ook vanuit het buitenland kijken naar NPO Start.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2023 /