Even tot hier seizoen 9 nu op tv te kijken (voorjaar 2023)

Jeroen Woe en Niels van der Laan zijn vanaf vanavond (8 april) iedere zaterdag om 21.40 uur bij BNNVARA op NPO1 te zien in het nieuwe seizoen van Even tot hier. Ze duiken de studio in voor inmiddels het negende seizoen.

Even tot hier seizoen 9

Jeroen Woe en Niels van der Laan stappen weer voor even van de planken (waar je onder andere hun show Pesetas zag) en duiken ze de studio in voor het negende seizoen van Even tot hier. Niels en Jeroen zijn dus net een dagje eerder weer terug dan Jezus. Met natuurlijk ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. 

Miguel Wiels

Niels van der Laan en Jeroen Woe worden in Even tot hier seizoen 9 natuurlijk weer muzikaal ondersteund door Vlaming Miguel Wiels. Die ken je onder andere van zijn successen met onder andere Niels Destadsbader* en K3*.

Makers

Even tot hier wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe. Dat doen ze samen met schrijvers Hans Riemens, Peter Capel, Peter Heerschop*, Emilio Guzman (die je kent van Panduloria), Owen Schumacher en Armèn Hakhverdian. Dit programma is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Even tot hier kijken

Even tot hier is vanaf 8 april elke zaterdag om 21.40 uur te kijken bij BNNVARA op NPO 1.  Wist je dat het negende seizoen ook te kijken is via NPO Start en NPO Plus. Wil je het programma vanuit België (of een ander land) kijken? Zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet voordat je naar de NPO Start site gaat. Op NPO Start staan sowieso de voorgaande acht seizoenen van Even tot hier.

Foto:  Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 april 2023 /