Van der Laan & Woe met Pesetas op tv

Van der Laan & Woe zijn zaterdag 6 augustus op tv te zien met hun theatervoorstelling Pesetas. De show werd door theaters omschreven als ‘een avond totaalcabaret, die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts’. De laatste tijd is-ie al verschillende keren uitgezonden. Gemist? Kijk ‘m dan vanavond – zaterdag 6 augustus – om 20.29 uur op NPO1.

Pesetas

Pesetas is de laatste voorstelling van het duo Van der Laan en Woe. Als je de heren alleen kent van tv (door De Kwis of Even Tot Hier) dan mis je echt wat. Live op het podium zijn ze namelijk nog sterker. Of zoals De Volkskrant het omschreef: “Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes.” De show kreeg van de krant dan ook vijf sterren.

Van der Laan & Woe

Niels van der Laan en Jeroen Woe touren – als we het coronavirus in zijn macht krijgen – vanaf september 2021 door het land met hun zevende avondvullende theatervoorstelling. Eerder maakten ze bijvoorbeeld Buutvrij. Op televisie zag je ze acht jaar in De Kwis. En sinds 2018 zijn ze de gezichten van het satirische zaterdagavondprogramma Even Tot Hier.

Niels Van der Laan kun je tevens kennen als Hoofdpiet.

Pesetas kijken

Je kunt Pesetas zaterdag om 20.29 uur kijken op NPO1. Momenteel staat-ie (nog) niet op NPO Start of NPO Plus, maar mogelijk is dat na de uitzending van vanavond wel anders. Wil je dan vanuit het buienland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederand kan zetten en surf dan naar de website van NPO Start.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 augustus 2022 /