De Jacht op de Mocro Maffia seizoen 4 van John van den Heuvel

John van den Heuvel heeft een nieuw seizoen gemaakt van De Jacht op de Mocro Maffia, waarin hij onder andere de voorbereidingen en uitvoering van de schokkende moord op Peter R. de Vries reconstrueert. De Jacht op de Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf vandaag – woensdag 8 maart – te kijken bij Videoland.

De jacht op de Mocro Maffia seizoen 4

Nieuwe feiten en inzichten, onthullingen uit getuigenverklaringen en niet eerder vertelde verhalen over de kopstukken van de Mocro Maffia: John van den Heuvel is terug De Jacht op de Mocro Maffia seizoen 4. John van den Heuvel brengt onder meer aan het licht wat de connectie is tussen de Poolse moordcommandoleider Krystian M. en een aantal getrouwen – waaronder familieleden –van Taghi en reconstrueert de voorbereidingen en uitvoering van de schokkende moord op Peter R. de Vries.

Lees ook het boek: John van den Heuvel – Een lustrum lang extreme beveiliging.

Voorbereiding moord Peter R. de Vries

In het nieuwe, vierdelige seizoen van De Jacht op de Mocro Maffia toont John van den Heuvel onder andere hoe de moord op Peter R. de Vries is voorbereid. Terwijl Taghi vastzit in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, is een nieuw moordcommando actief: een groep Polen uit de Betuwe. Wie zijn ze? De nieuwe, heftige onthullingen van een belangrijke getuige maken een hoop duidelijk.

Taghi

Taghi zit vast in het zwaarste denkbare regime, maar toch communiceert hij met de buitenwereld. Welke rol speelt zijn neef/advocaat Youssef Taghi en hoe verliep die communicatie? John toont aan hoe het netwerk van Taghi eruitziet. Wie zijn de hoofdrolspelers en hoe weet de politie hen aan te houden in Spanje, Marokko, Curaçao en Servië? En wat is de connectie tussen de Poolse leider Krystian M. en een aantal getrouwen van Taghi? De informatie uit de verklaringen van getuige Eddy schetst een verontrustend beeld.

Ontvoerd

John van den Heuvel komt in maart 2023 ook met een nieuw seizoen van Ontvoerd. In het achtste seizoen schakelen vier vaders met elk een schrijnend en hartverscheurend verhaal zijn hulp in. Ze reizen onder meer af naar Zweden, Colombia en Polen om samen met observanten en de lokale autoriteiten de kinderen te lokaliseren en zo hopelijk te herenigen met hun vader. Lukt het John ongezien informatie te verzamelen en de vaders na jaren weer met hun kinderen te herenigen? Ontvoerd seizoen 8 is vanaf dinsdag 14 maart vier weken lang te kijken bij RTL4 (en Videoland).

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 maart 2023 /