Zaalshow III van Jacques Vermeire (compilatie) op VTM te kijken

Vermeire-zaterdag zou je het vandaag (18 februari 2023) ook wel kunnen noemen. De eerste aflevering van De Vermeires is vanavond op tv te kijken. En op VTM GO kun je het nieuwe programma van Julie Vermeire ontdekken. En of dat nog niet genoeg is, kun je om 21.30 uur kijken naar de compilatie van Jacques Vermeire Zaalshow III.

Zaalshow III Jacques Vermeire

Compilatie van de derde zaalshow van comedian Jacques Vermeire waarin verschillende legendarische typetjes de revue passeren. Nu is het natuurlijk de vraag welke acts er te zien zullen zijn… Ik kan alleen niet precies vinden wat hij heeft gedaan in Zaalshow III. Eerder kon je wel kijken naar Zaalshow 1 en Zaalshow 2 waar we uitvoerig over hebben geschreven.

Wist je dat Zaalshow 1 en 2 ook op dvd zijn uitgebracht?

De Vermeires

Iedere zaterdagavond kun je om 20.20 uur genieten van een inkijk in het leven van de familie van Jacques Vermeire. In De Vermeires maak je kennis met Jacques, Julie, Maxime, Laurins en labradoodle Sunny. Daarnaast is Jacques Vermeire op dit moment met Axel Daeseleire iedere donderdagavond op tv met Eenmaal Andermaal seizoen 2.

Jacques Vermeire

Jacques Vermeire is de laatste jaren weer helemaal terug. Zo werd zijn zeventigste verjaardag uitgebreid gevierd op tv met programma’s als Hit The Road Jacques, Jacques 70 en Viva Vermeire. Hij had zelfs zijn expo in Blankenberge.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 februari 2023 /