Carnaval 2023 outfit: Studio 100 verkleedpakjes van K3 tot Bumba

Op zoek naar een outfit voor carnaval 2023? Wat dacht je dan van de Studio 100 verkleedpakjes. Deze zijn er in alle kindermaten. En ook voor volwassenen hebben we in de Studio 100 webshop nog leuke items voor je gevonden. We vertellen je er hier alles over.

Studio 100 verkleedpakjes

In de Studio 100 webshop vinden we verkleedpakjes van al je favoriete personages. Denk bijvoorbeeld aan de Gamekeerpers outfit van Sari of Mats, Nachtwacht outfits, verkleedpakjes van Mega Mindy (met masker) en natuurlijk niet te vergeten K3 en een echte Samson & Marie outfit. Jongens die de show willen stelen tijdens carnaval 2023 kunnen ook kiezen voor een echt Piet Piraat pak. De kleinste carnaval liefhebbers kunnen in 2023 verkleed gaan als Maya de bij of Bumba.

In de categorie Kleding & verkleedsetjes kun je zelfs ngo meer vinden.

Maskers

In de Studio 100 shop ontdek je ook verschillende maskers, zoals dat van Mega Mindy en Mega Toby. Van de Nachtwacht is er zelfs een heus maskerboek verkrijgbaar. Maar je kunt er als volwassene ook voor kiezen om als Gert gaan. Voor 3,99 heb je zijn masker al in huis. Wel zo leuk voor de liefhebbers van De Verhulstjes.

Carnaval 2023

Wil je tijdens carnaval 2023 een andere outfit? Dan hebben we natuurlijk nog meer tv- en film gerelateerde outfits voor je. Wat denk je van:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2023 /