Alles over de Media Inside Oudejaarsshow met Gijs en Marcel

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen in de Media Inside Oudejaarsshow op feestelijke wijze het afgelopen mediajaar door. Deze special is vanavond – vrijdag 30 december – om 20.20 uur te kijken op NPO3.

Media Inside Oudejaarsshow

Met een aantal vrienden van de show, onder wie Emma Wortelboer, bespreken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen in de Media Inside Oudejaarsshow alles wat hun is opgevallen. Welke programma’s zijn bijgebleven en welke noopten tot zappen? Welke verslaggever maakte reportages om van te genieten en wie verdient een tweede kans? En hoe moet het verder met al die sterren die van hun voetstuk vallen? Daarnaast is er een extra lang Briefje van Marcel en zijn er hoofdrolspelers van het briefje te gast.

Ontdek hier meer over Media Inside.

Gijs Groenteman

Gijs Groenteman is schrijver, bijvoorbeeld van een boek over Ischa Meijer (waar de serie I.M. over is gemaakt). Hij is de zoon van presentatrice Hanneke Groenteman en getrouwd met schrijfster/columniste Aaf Brandt Corstius. De afgelopen tijd stond hij samen met Marcel van Roosmalen in het theater met hun show De Pannenkoekencaravan. De opname was recent op tv te kijken.

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen is eveneens columnist en schrijver. Hij heeft een relatie met journaliste/columniste Eva Hoeke. In 2022 is zijn boek Totaal verschenen; hierin zijn de beste reportages van Marcel van Roosmalen gebundeld. In 2023 kun je Totaal 2 verwachten; waarin de beste van zijn columns zijn samengebracht. Totaal 2 kun je nu al reserveren.

Media Inside Oudejaarsshow kijken

De Media Inside Oudejaarsshow is vanavond – vrijdag 30 december – om 20.20 uur te kijken op NPO3 bij BNNVARA. Je kunt ‘m ook terug kijken via NPO Plus en NPO Start. Alle afleveringen van de afgelopen vier seizoenen vind je hier ook. Voor NPO Start heb je geen abonnement nodig; je kunt zelfs vanuit het buitenland kijken. Zorg dan wel voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je een filmpje start.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 december 2022 /