Bert Visscher – Afijn kijken op tv

De voorstelling Afijn van Bert Visscher is nu op Videoland te kijken. Dankzij de vele cabaret- en theatershows die op tv worden uitgezonden, kunnen we in ieder geval nog een beetje genieten nu de theaters beperkt geopend zijn.

Afijn

Bert Visscher begeeft zich in Afijn op het gladde ijs van de plaatselijke ijsbaan. Daar verzorgt de beroemde Russische kunstschaatster Ludmila Properova binnenkort een gastoptreden. Belangrijk dus om de dorpsruzies te sussen en sponsoring op orde te krijgen. En oh ja, hoe staat het met het ijs? Afijn, u leest het al: Bert Visscher gaat weer kort door de bocht. De cabaretier bracht deze show in 2011 in het theater; in 2014 bracht hij deze voorstelling op dvd uit. Daarnaast is Afijn sinds 2019 ook een luisterboek. En nu kun je er dus op tv van genieten via Videoland.

Wil je nog meer van hem kijken, dan zijn veel voorstellingen van deze cabaretier gewoon op dvd verkrijgbaar.

Bert Visscher

Wie kent cabaretier Bert Visscher niet? Zijn stijl? Volgens wikipedia wordt die gekenmerkt door ‘ongenuanceerde ongein’. Zijn bekendste shows zijn toch wel Stoffe Jongens en Nee, dan Lourdes. Maar hij was bijvoorbeeld ook te zien in de Twentse soap Van Jonge Leu en Oale Groond. En de oplettende kijker van het Sinterklaasjournaal kent hem als uitvinder Jan. Samen met Brigitte Kaandorp speelt hij al jaren het echtpaar Jan en Helma Boel.

Weetje: wist je dat hij in 1986 ook te zien was in Flodder? Dat ontdekken we op IMDB.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2020 /