Stegeman op de Bres seizoen 8 met deze zaken

Alberto Stegeman is vanaf vanavond – zondag 8 januari – op 22.00 uur te zien bij SBS6 en Kijk.nl met nieuwe afleveringen van Stegeman op de Bres. Het programma is alweer toe aan het achtste seizoen. Ontdek hier met welke zaken hij dit seizoen aan de slag gaat.

Alberto Stegeman

In het programma Stegeman op de Bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Je kent Alberto Stegeman verder van programma’s als Undercover in Nederland en Red mijn vakantie (wat hij met Rob Geus maakt).

Zaken Stegeman op de Bres seizoen 8

Welke zaken Alberto Stegeman in seizoen 8 van Stegeman op de Bres bespreekt? Nou, we zien dat hij in de eerste aflevering op komt voor twee autohandelaren. Zij zijn allebei al lange tijd een auto kwijt. De auto’s blijken te zijn verduisterd door dezelfde man. Hij noemt zich Martijn, maar hij heet in werkelijkheid Arjan en is een zeer beruchte oplichter die al jaren voor veel ellende zorgt. Deze Arjan liegt en bedriegt. Alberto probeert de auto’s terug te halen en gaat op jacht naar de oplichter.

Ontdek de aankomende weken voor wie Alberto Stegeman nog meer in de bres springt. We werken het artikel namelijk regelmatig bij.

Stegeman op de Bres kijken

Wil je dit programma kijken, dan kan dit om 22.00 uur (na Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe) op SBS6. Iets na 23.00 uur komt de aflevering ook op Kijk.nl. Wist je dat je met een VPN Verbinding ook vanuit België (of een ander land dan Nederland) kunt kijken naar Kijk.nl. Zet de VPN server op Nederland, ga naar de website, start het filmpje en geniet. Dit is een programma voor de liefhebbers van Zeeman Confronteert.

Foto: Nick van Ormondt / SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2023 /