VPN-verbinding VPN Nederland bijna gratis tijdens Black Friday

De vpn-verbinding van VPN Nederland bijna gratis tijdens Black Friday 2022. Je betaalt op dit moment slechts 1,59 euro per maand bij een jaarabonnement én krijgt ook nog eens drie maanden gratis. Een actie die we als tevreden VPN Nederland-klant graag in het zonnetje zetten. Waar wij onze vpn-verbinding allemaal voor gebruiken, zetten we in dit artikel voor je op een rijtje.

VPN-verbinding

Als je een VPN-verbinding gebruikt, kun je de locatie van je server wijzigen, waardoor je opeens nog meer series, films en tv-programma’s kunt kijken. Wist je dat je bijvoorbeeld zo toegang hebt tot het ruime BBC archief dat aangeboden wordt via de BBC iPlayer? Je hoeft alleen maar je serverlocatie op Groot-Brittannië te zetten en dan de site te bezoeken. Maar dat geldt natuurlijk ook voor het aanbod in Nederland (als je uit België komt) en uit België (voor wie in Nederland woont). Daar schreven we onderstaande uitgebreide artikelen al over.

VPN free of gratis VPN

Als ik zelf aangeef dat programma’s via een vpn-verbinding te kijken, dan wordt er vaak gevraagd of ik dan geen gratis vpn of vpn free weet. Ja, er zijn natuurlijk gratis aanbieders van een vpn-verbinding, maar zelf ben ik daar echt niet happig op. Vaak moet je toch een app installeren om te kunnen kijken en je weet natuurlijk niet wat die dan doet. Aan gratis hangt tenslotte toch vaak een prijskaartje; niet wat geldt betreft, maar wel qua privacy. Nee, dan betaal ik liever een klein bedrag per maand, zodat ik weet dat ik de vpn-verbinding gewoon veilig kan gebruiken. Tja, en van momenteel 1,59 euro per maand kun je natuurlijk niks zeggen – dat is toch bijna gratis vpn als je het mij vraagt.

Black Friday actie

Maar nu denk je misschien ‘een jaarabonnement voor 1,59 euro en dan ook nog eens drie maanden gratis’ dat klinkt te mooi om waar te zijn. Ja, VPN Nederland stunt echt met deze Black Friday actie. De aanbiedingsprijs ligt anders meestal op zo’n 2,99 euro per maand bij een jaarabonnement. En momenteel zijn de prijzen voor een maandje ook al 9,95 euro of 5,99 euro per maand voor een half jaar. Toch moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben over VPN Nederland.

Pak hier de Black Friday deal VPN Nederland.

Gratis VPN verbinding

Inmiddels heb ik al meer dan een jaar een abonnement bij VPN Nederland. In het verleden heb ik wel eens geprobeerd om een free vpn te gebruiken, maar ik ontdekte dat een gratis vpn verbinding toch altijd met een ‘prijskaartje’ komt. Zo had ik er bijvoorbeeld eentje geïnstalleerd, die op de achtergrond steeds automatisch open ging als ik mijn laptop maar opende. Nee, dat wil je niet. Wat dat betreft, ben ik blij dat ik toen het betaalbare VPN Nederland ontdekte.

VPN Nederland review

Wat VPN Nederland voor mij de ideale aanbieder maakt, is dat het een Nederlandse partij is. Ik ben zelf helemaal niet zo technisch dan is het fijn dat je de helpdesk gewoon kunt benaderen zonder dat er een taalbarriere is. Sterker nog: ik heb de helpdesk niet eens nodig gehad, omdat op de website van VPN Nederland gewoon duidelijk wordt uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Van server wisselen gaat via de VPN Nederland app – die ik zowel op mijn pc als iPhone heb – heel makkelijk. Wat het aantal landen waar ze een server hebben betreft, hoor je mij ook niet klagen in deze VPN Nederland review. Sowieso gebruik ik ‘m eigenlijk toch alleen om ‘m op België te zetten, zodat ik alle Vlaamse programma’s voor deze site kan volgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 november 2022 /