Het Grote Gelddebat met Stef Wauters en Birgit Herteleer kijken

Je kunt vanavond – maandag 5 september – om 22.05 uur op VTM (na Blind Getrouwd) kijken naar Het Grote Gelddebat met Stef Wauters en Birgit Herteleer. Zijn gaan met Vlaanderen op zoek naar antwoorden in financieel onzekere tijden. In een jaar tijd is het leven namelijk bijna tien procent duurder geworden en swingen de energieprijzen de pan uit.

Het Grote Gelddebat

In deze onzekere tijden zijn Vlamingen op zoek naar antwoorden; ze maken zich zorgen over het duurder wordende leven en de extreem snel stijgende energieprijzen. Wordt de energiefactuur deze winter écht onbetaalbaar? Kan ik de schoolfactuur nog wel betalen? Springt de overheid bij of moet ik zelf mijn plan trekken? In Het Grote Gelddebat gaat VTM NIEUWS met Stef Wauters en Birgit Herteleer op zoek naar antwoorden.

Tip om meer overzicht te krijgen in je financiën: De PorteRenee Money Planner. Eerder schreef Renée Lamboo van het platform PorteRenee ook Duur huis, nooit thuis.

Debat over financiële zorgen in Vlaanderen

Stef Wauters en Birgit Herteleer presenteren het Grote Gelddebat live vanuit Antwerpen. Hier ontvangen ze toppolitici, experten en gewone Vlamingen. Iedereen krijgt een stem in het interactieve debat: kijkers kunnen vragen stellen in de studio en de kijkers thuis kunnen live reageren en hun mening geven via de HLN-app.

Stef Wauters

Stef Wauters vertelt: “Elke dag krijgen we bij VTM NIEUWS talloze vragen van ongeruste kijkers. We willen hen een stem geven en op zoek gaan naar antwoorden. Dat doen we met onze eigen geldexpert Paul D’Hoore en met experten uit het veld. En we vragen ook toppolitici zoals premier Alexander De Croo en partijvoorzitters Bart De Wever en Conner Rousseau naar hun oplossingen.”

Als we Conner Rousseau bij VTM zien, moeten we toch altijd weer even denken aan zijn verrassende optredens als Konijn in The Masked Singer.

Birgit Herteleer

“Voor het eerst in Vlaanderen zal echt iedereen live zijn mening kunnen geven tijdens een rechtstreeks televisiedebat. Daarvoor is een unieke tool ontwikkeld voor hln.be en de app van HLN. De resultaten zullen realtime het programma mee richting geven”, aldus Birgit Herteleer.

September Geldmaand

Het Grote Gelddebat geeft meteen de aftrap van September – Geldmaand bij VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws. De hele maand lang zullen experten de Vlaming bijstaan met concrete tips en nieuwe inzichten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2022 /