Telenovelle Lisa seizoen 4: aflevering 1 al op VTM GO te kijken

Telenovelle Lisa seizoen 4 aflevering 1 is nu al op VTM GO te kijken. Ontdek hoe het verder gaat na het huwelijk van Lisa en Jonas… Wat we kunnen wachten van het vierde seizoen van Lisa? Nou, een hoop verrassende plotwendingen en meeslepende intriges. We zien in ieder geval in de eerste aflevering van Lisa seizoen vier dat de huwelijksnacht van Lisa en Jonas abrupt wordt verstoord. Ontdek hier alvast meer!

Wist je dat we ook een Lisa-Facebook groep hebben en op onze Instagram nog méér foto’s delen?

Lisa seizoen 4

Lisa seizoen 4 is vanaf morgen – maandag 5 september – weer helemaal terug met een nieuw seizoen. Kun je daar niet op wachten dan staat de eerste aflevering van het vierde seizoen al voor je klaar op VTM GO. Wat je kunt verwachten van Lisa seizoen 4: nog meer spanning, een resem dramatische gebeurtenissen én tal van nieuwe gezichten die voor heel wat beroering zullen zorgen. Kortom: dat gaat spectaculair worden.

Huwelijksnacht Lisa en Jonas

Waar de fans van Lisa lang van droomden, is eindelijk gebeurd: Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaven elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. Hun huwelijksnacht verloopt echter niet zoals gepland en wordt abrupt verstoord door een verontrustend telefoontje. Op het huwelijksfeest vindt ondertussen een aanvaring plaats tussen Katja (Anouck Luyten) en Gert (Bert Verbeke) waarbij Katja een ernstige val maakt. Maakt Gert weer een nieuw slachtoffer?

Is Reinhout vader van Jonas?

En dan is er nog die andere hamvraag: is Reinhout (Ben Van Ostade) de vader van Jonas? Een impulsieve opmerking van Reinhout doet het in ieder geval wel vermoeden en Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) wil er het fijne van weten. Het wordt de komende dagen dus weer spannend voor de fans van Lisa…

Lisa seizoen 4 op VTM Go kijken

Lisa is vanaf maandag 5 september iedere weekdag om 18u20 te zien bij VTM. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is in preview nu al – vanaf zondagochtend om zes uur – te kijken op VTM GO. Wie zijn geheugen wil opfrissen, kan de vorige seizoenen van Lisa natuurlijk ook terug kijken op VTM GO. VTM Go kijken in Nederland kan ook.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2022 /