Thuis seizoen 28 mét podcast De Thuisploeg

Goed nieuws voor de fans van Thuis; vandaag – maandag 29 augustus – gaat het nieuwe seizoen om 20.10 uur eindelijk van start op Eén. De populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen eindigde vorig seizoen met heel wat cliffhangers. Er zijn maar liefst vijf levens in gevaar! Kortom: dat belooft een spannende start van Thuis seizoen 28 te worden. En er is meer goed nieuws: want vanaf aanstaande woensdag 31 augustus is er ook De Thuisploeg Podcast.

Thuis seizoen 28

Over Thuis seizoen 28 kunnen we nog niet te veel verklappen, maar we hebben voor aanvang van aflevering 1 natuurlijk wel volop vragen. Raken agenten Tim en Dieter levend uit de brandende schuur? Overleven Kobe en Waldek het auto-ongeval? En wat is louche zakenman Chris met Tims dochtertje Hannah van plan, die nietsvermoedend meeging met de ijskarman?  

Christine en Adil trouwen in Thuis seizoen 28

Na de breuk met Viv wil Lowie zijn kinderwens niet opbergen: hij wil bewust single papa worden. Wie wil een eicel doneren, en zal hij een draagmoeder vinden die samen met hem Lowie Jr. het leven wil schenken? Eén zekerheid hebben de Thuisfans wél in Thuis seizoen 28: Christine en Adil zullen in dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Niets dan liefde, ook in de 28ste seizoen van Thuis. 

Heb jij de Thuis-boeken al gelezen?

Podcast De Thuisploeg

Na het succes van podcasts als Karin, mijn verhaal en Taxi Nancy lanceren de makers van Thuis een nieuwe podcastreeks De Thuisploeg. Met als leuze ‘What happens in de loge, doesn’t stay in de loge’ kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere acteur met de vraag: hoe is het om mee te spelen in de populairste fictiereeks van Vlaanderen?

Geheimen van de Thuis set

Welke geheimen zijn er op de Thuisset? Hoe wild zijn de Thuisfeestjes? En komen de Thuiskoppels echt goed overeen? In ‘De Thuisploeg’ kom je het allemaal te weten. De komende weken mag je al zeker binnenstappen in de loges van Kadèr Gürbüz (Karin), Raf Jansen (Dieter) en Yemi Oduwale (Dries). In aflevering 1 is het de beurt aan Nawfel Bardad-Daidj (Adil) en in aflevering 2 horen we Marleen Merckx (Simonne).

Podcast De Thuisploeg luisteren

De Thuisploeg is te beluisteren vanaf 31 augustus op VRT MAX. Elke week op woensdag is er een nieuwe aflevering met een nieuwe acteur beschikbaar. In de VRT MAX app ontdek je natuurlijk ook de afleveringen van Thuis. Wist je dat je vanuit Nederland VRT MAX ook kunt gebruiken; daarvoor heb je alleen een VPN Verbinding nodig die je op België kunt zetten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2022 /