Katja Herbers in Amerikaanse dramaserie Evil (op Play6)

Katja Herbers te zien in de Amerikaanse dramaserie Evil, die vanaf vandaag (maandag 15 augustus 2022) te kijken is bij Play6. Evil start om 20.35 uur en tot maar liefst 22.55 uur kun je genieten van de eerste drie afleveringen. Ontdek hier alles over de serie Evil, cast, actrice Katja Herbers en natuurlijk waar Evil te zien is!

Katja Herbers in Evil

De Nederlandse actrice Katja Herbers zei over Evil het volgende (dit was toen-ie uitgezonden werd in Nederland op Net5): “De Kings (Michelle en Robert), de bedenkers van Evil behoren tot de top van televisiemakers in Amerika. Evil werd daar vaak omschreven als “batshit tv”. Een serie waarin alles kan gebeuren, die loeispannend is én geestig, onvoorspelbaar en wild, met briljante dialogen en veel goede acteurs. Ik ben heel trots dat het bij Net5 te zien zal zijn. En ben heel benieuwd hoe de serie hier ontvangen wordt.”

Katja Herbers

De Nederlandse actrice Katja Herbers, die bij het grote publiek bekend is geworden door haar rol van Joyce in Divorce, timmert op dit moment flink aan haar internationale carrière. Natuurlijk zagen we haar in eigen land al in tal van films en series (zoals de Zeeuws-Vlaamse film Weg van Jou, De Kuthoer en de remake van Loft), maar ze maakt nu dus furore in Amerika als Kirsten Bouchard in de serie Evil. Deze reeks telt inmiddels drie seizoenen, waarvan het eerste seizoen in België nu te kijken is op Play6.

Evil

Kristen Bouchard (een rol van Katja Herbers) is een forensisch psycholoog die wordt ingehuurd door de katholieke kerk. Ze moet onderzoeken of een seriemoordenaar bezeten is door de duivel of dat hij echt een psychopaat is.

Ze krijgt daarbij hulp van David Acosta (Mike Colter) die werkzaam is voor de katholieke kerk. Voor hem zijn sommige dingen soms onverklaarbaar, maar daarom niet minder waar. Hij onderzoekt zaken die mogelijk draaien om bezetenheid zijn om vervolgens te bepalen of exorcisme of verder onderzoek nodig is. Kristen is een vrouw van de wetenschap en gelooft niet in duivels en bezetenheid. Totdat zij zelf aan den lijve ondervindt dat sommige mysteriën niet te verklaren zijn…

Evil cast

We zien in de Evil cast dus Katja Herbers en Mike Colter in de hoofdrol als Kristen Bouchard en David Acosta. Verder in de Evil cast bijvoorbeeld Aasif Mandvi, Michael Emerson, Maddy Crocco, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Dayla Knapp, Christine Lahti, Marti Matulis en Kurt Fuller.

Serie Evil: waar te zien?

De serie Evil is iedere maandag om 20.30 uur te zien op Play6. Vermoedelijk is-ie aansluitend te zien op GoPlay; dat is de ‘gemist’ van de Play-zenders tenslotte. De serie Evil kijken in België is – zoals ik nu kan zien – nog niet mogelijk via streamingdiensten. Kortom wil je ‘m niet missen? Zorg dan dat je voor de buis zit als-ie vanavond op tv komt.

Evil kijken

In Nederland werd-ie eerder uitgezonden op Net5 en Kijk.nl, maar dat is inmiddels al eventjes geleden. Tijd dus voor een zoektocht langs de streamingdiensten om te zien waar de serie Evil met de Nederlandse actrice Katja Herbers nog meer te zien is. Je kunt het eerste seizoen van Evil in ieder geval kijken bij Videoland. Daarnaast las ik in een Facebook-groep dat Ziggo Films en Series ‘m ook in het aanbod heeft zitten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 augustus 2022 /