Sam Louwyck in Weg Van Jou (Petit Paris)

Sam Louwyck speelt een bijrol in Weg van Jou. Deze film ken je waarschijnlijk beter als Petit Paris. Waar eerder gesproken werd over een combinatie van Vlaamse en Nederlandse acteurs – wat ik persoonlijk erg gaaf had gevonden – hebben de Vlamingen dus een bescheiden rol in deze film die voor het merendeel net over de grens in Zeeuws-Vlaanderen word opgenomen. Er zal daarnaast ook gefilmd worden in Gent.

Regisseur Jelle de Jonge (Bon Bini Holland) heeft in Rotterdam de cast gepresenteerd van zijn nieuwe film Weg Van Jou. Katja Herbers en Maarten Heijmans spelen de hoofdrollen in de romantische komedie, fris talent Lykele Muus en Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Guy Clemens, Margot Ros, Patrick Stoof, Leny Breederveld, Bas Hoeflaak, Nick Golterman, Pepijn Schoneveld, Rogier Schippers en de Belgische acteur Sam Louwyck zijn te zien in bijrollen. Ook sterrenkok en Zeeuws-Vlaming Sergio Herman zal een bijrol spelen in de film die draait om de stadse Evi (Herbers) die tegen haar zin door haar werk wordt overgeplaatst van de grote stad naar de Zeeuws-Vlaamse polder. Bekijk hier de perspresentatie van de cast.

De opnames in Zeeuws-Vlaanderen zijn ondertussen gestart. In ongeveer 4 weken tijd worden alle scenes hier opgenomen. Ook wordt gefilmd in Gent. Daarna vinden de opnames in Rotterdam plaats. De film zal volgend najaar in de bioscoop te zien zijn.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 oktober 2016 /